CRBL are kendama de aur. Aceasta valorează 5.000 de euro, dar vrea să o vândă

Publicat pe de Diana Stamen

CRBL are o mare pasiune pe lângă muzică și dans. Artistul colecționează kendama, cu care se joacă din anul 2008. CRBL are kendama din aur care valorează aproximativ 5.000 de euro, însă are de gând să o vândă. Cântărețul ne-a dezvăluit de ce a dat atâția bani pe acest obiect, dar și ce idee are să-l vândă.

CRBL are în colecția sa peste 500 de kendama și este foarte mândru de asta. Artistul se implică în mai toate evenimentele care au legătură cu această „jucărie'.  'Mă bucur că în România a fost în 2017 cea mai mare comunitate din Europa. Am avut o ambiție să fac o kendama scumpă, rară, unicat. Așa am auzit la combinație dintre lemn și un metal prețios, aur. E o kendama făcută în colaborate cu niște prieteni de-ai mei din Spania. A costat destul de mult. A ieșit o kendama incredibil de frumoasă. Valorează vreo 5.000 de euro, dar pe colecționar nu poți să-l arăți cu degetul', ne-a dezvăluit CRBL, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

CRBL vrea să vândă această kendama din aur

Chiar dacă este unică în lume și este foarte prețioasă, artistul are de gând să vândă această 'jucărie' care l-a costat 5.000 de euro, însă are și o idee strălucită de cum să facă asta. 'Am să încerc să-i fac o prezentare frumoasă, interesantă pentru cei interesați și să o supun unei licitații cu vânzare în bitcoin.', a spus CRBL.

FOTO: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter