Critici dure la adresa modelului Cindy Crawford, după ce a lăsat-o pe fiica sa să defileze pe marile podiumuri la 16 ani

Publicat pe

Cindy Crawford a fost acuzată că şi-a încurajat fiica să facă modelling, la 16 ani. Modelul american a răspuns imediat acestor acuzaţii şi a explicat ce a împins-o să facă asta.

Mulţi urmăritori au acuzat-o pe celebra vedetă că ar fi o mamă iresponsabilă deoarece îşi încurajează fiica, Kaia Gerber, să îi calce pe urme în modeling. Cindy Crawford a explicat că nu se teme deloc de asta, ci de faptul că fiica sa are deja dreptul să conducă o maşină.

Kaia seamănă foarte mult cu mama sa, tânăra a defilat pentru prima dată la Săptămâna Modei de la New York, pentru brandul Versace, iar de atunci marile case de modă o tot cheamă la numeroase show-uri.

 „Cel mai bun lucru pentru copiii mei este faptul că eu am deja foarte multă experienţă în această lume a modelingului. Cine i-ar putea ghida mai bine decât mine în această profesie?, a explicat Cindy. Modelul a renunţat în 2000 la cariera sa pentru a-i creşte pe cei doi copii ai săi care au optat pentru cariere în modă.

Despre Kaia, celebra sa mamă a făcut dezvăluiri uimitoare.

„Într-un fel, mi-aş fi dorit să amâne cu un an sau doi debutul în modă, însă, tot la 16 ani mi-am început şi eu cariera. Este încă foarte tânără, dar aceasta este vârsta normală pentru a intra în industria modei, a adăugat modelul.

Kaia Gerber este foarte ocupată în ultimul timp, dar înearcă să îşi facă timp şi pentru şcoală, şi pentru prezentările de modă, dar şi pentru pasiunile sale.

 „Este într-adevăr foarte dificil pentru că am şi multe alte lucruri de făcut, în afară de modeling. Merg la şcoală în fiecare zi, iar asta este prioritatea mea. Îmi folosesc timpul liber pentru a munci, dar datorită faptului că îmi place atât de mult ceea ce fac, nu reprezintă cu adevărat o muncă pentru mine. Nu am parte de zile în care să stau şi să nu fac nimic pur şi simplu, a declarat Kaia într-un interviu pentru revista Vogue.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Critici dure la adresa modelului Cindy Crawford, după ce a lăsat-o pe fiica sa să defileze pe marile podiumuri la 16 aniCritici dure la adresa modelului Cindy Crawford, după ce a lăsat-o pe fiica sa să defileze pe marile podiumuri la 16 ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter