Cu barbă sau fără barbă? Cum le stă mai bine?

Publicat pe

Bărbaţii fatali de la Hollywood au trecut prin mai multe etape, una dintre ele fiind obligatoriu cea de… bărbos. Cum le stă mai bine lui Brad Pitt, George Clooney, Ryan Gosling sau Bradley Cooper? Cu barbă sau fără barbă?

 

În ceea ce-l priveşte pe Brad Pitt, la dilema „Cu barbă, fără barbă?” probabil că numai doamna Jolie ar fi în măsură să dea un răspuns competent…

 

Brad Pitt

Despre George Clooney nu putem decât să spunem că, deşi arată la fel de sexy şi proaspăt bărbierit, totuşi barba grizonată pare să îl prindă şi mai bine, dându-i un aer de dandy misterios.

 

 

George Clooney

Trecând în liga celor mai tineri, nu putem decât să observăm că ambii cei mai râvniţi burlaci ai momentului de la Hollywood, i-am numit aici pe domnii Ryan Gosling şi Bradley Cooper, par că nu se hotărăsc deloc ce fel de look să adopte…

 

Ryan Gosling

 

Atât Ryan, cât şi Bradley, jonglează destul de mult cu look+ul de băiat cuminte, tuns şi bărbierit, şi cu cel de bad boy, pletos şi cu barbă.

 

Bradley Cooper

Ashton Kutcher, fostul iubit al lui Demi Moore, are un aer de băieţel cuminte pe vremea în care purta părul scurt, însă nici cu părul lung şi barbă nu-i şade tocmai rău, nu-i aşa?

 

Aston Kutcher

 

Cu barbă sau fără barbă? Cum le stă mai bine?

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter