Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva înainte de a se căsători cu Ştefan Bănica Jr.! Ce bărbat bogat

Publicat pe

Lavinia Pârva trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ştefan Bănică Jr. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2017, în mare secret. Despre iubirile cântăreţului se ştiu multe, însă iată ce relaţii a avut soţia sa. 

De-a lungul timpului, Ştefan Bănică Jr. a avut mai multe relaţii, chiar şi căsătorii. A fost însă destul de rezervat în a vorbi despre viaţa sa de familie, însă presa a scos de multe ori la iveală detalii din căsniciile sale. Marele cântăreţ are două căsnicii eşuate în palmares, una cu celebra Mihaela Rădulescu şi alta cu Andreea Marin. Din căsnicia cu „Zâna”, cei doi au o fetiţă, pe Violeta care creşte alături de mama sa.

S-au scris că relaţiile s-au rupt cu scandal, însă Ştefan Bănică a ştiut să închidă gura tuturor şi să îşi vadă de familia, de copiii săi şi de carieră. Despre relaţiile pe care le-a avut Lavinia Pârva, actuala soţie a lui Ştefan, nu se ştiu prea multe.

Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva

În anul 2015 a ieşit la iveală faptul că Lavinia Pârva s-ar fi iubit cu un milionar, notează wowbiz.ro. Cântăreaţa a locuit mai mulţi ani în Timișoara, acesta fiind orașul ei natal. Ea s-a mutat apoi la București pentru a-și face o carieră în muzică. Sursa citată aminteşte că, în timpul petrecut acolo, ea era una dintre cele mai curtate fete. S-ar fi iubit atunci cu un afacerist, iar când s-a mutat la București a pus punct relației.

Se pare că iubirea sa din tinereţe este acum căsătorit și are și copii.

 

Foto: Arhiva Viva!, Facebook

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă