Ultimul eveniment la care a participat Adela Popescu înainte de a anunţa a doua sarcină. Nimeni nu se aştepta

Publicat pe

Cum a ascuns Adela Popescu a doua sarcină. Vedeta şi Radu Vâlcan vor avea în curând încă un băieţel. Prezentatoarea TV a trecut de primul trimestru de sarcină şi se simte mai bine ca niciodată. În ultimul timp a participat la evenimente, dar nu a dat de bănuit că va deveni iar mamă! 

Astăzi, 26 iunie, Adela Popescu a anunţat că va deveni mamă pentru a doua oară.  Familia ştia deja de sarcina ei, încă din primele momente. A ales însă să le spună într-o modalitate specială, ea a a pregătit un moment deosebit chiar de ziua lui Alexandru. Întreaga familie a purtat tricouri înscripţionate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare. În ultimele luni, Adela şi Radu au participat împreună la multe evenimente mondene. Majoritatea dintre ele aveau loc seara.

Adela a spus mereu prezent, dar nu a dat deloc de bănuit că este însărcinată. La Unica Urban Party, din data de 21 iunie, prezentatoarea TV a purtat o rochie vaporoasă, care nu i-a lăsat burta la vedere. A fost numai un zâmbet şi s-a bucurat de eveniment.

Acum câteva săptămâni, ea şi Radu au mers la inaugurarea magazinului Hugo Boss, de pe Calea Victoriei. Acolo, ea a optat pentru o rochie neagră, mulată pe trup. Nu dădea vreun semn că în curând va avea al doilea băieţel.

Adela Popescu va avea al doilea băieţel

Adela Popescu va fi mamă pentru a doua oară, îi va face un frăţior lui Alexandru. Vedeta se simte foarte bine!

„Dragii mei, de ceva vreme încerc să îmi fac curaj. Este foarte important ceea ce încerc eu să spun. Cove, sunt însărcinată!  (…) Este băieţel, am trecut de primul trimestru, totul este bine!', a declarat vedeta.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter