Cum a reacționat tatăl Adelei Popescu când a aflat că va deveni din nou bunic

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni din nou părinți de băiețel. Cei doi prezentatori TV și-au dorit mult un frățior sau o surioară pentru micuțul Alexandru, iar dată că dorința lor s-a îndeplinit. Tatăl Adelei Popescu a primit vestea foarte bine și este încântat că va avea șase nepoți.

Este o bucurie imensă în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi vor deveni părinți din nou, mai ales că își doreau foarte mult să se întâmple asta. Tatăl prezentatoarei TV de la 'Vorbește lumea' a primit vestea cea mare și s-a bucurat foarte mult. Acum, tatăl vedetei este bunic de șașe ori, pentru că are șase nepoți pe care îi vede crescând cu ochii.

„Eu am ascultat-o pe nevastă-mea acum. O veste mai bună decât asta nu se putea! Deja ceilalţi băieţi ai mei au câte doi copii. Ce te faci cu mine? Am ajuns să am şase nepoţi! Vă daţi seama! Eu până mai adineauri am fost băiatul mamei, acum mă văd ditamai bunicul. E prea frumos ce se întâmplă”, a spus tatăl Adelei Popescu.

Adela Popescu este din nou mămică de băiat

'Vestea am dat-o familiei chiar de ziua lui Alexandru. Ne-am gândit în fel și chip cum să se întâmple mai ales că de Crăciun, acum aproape trei ani, aveau să se emoționeze până la lacrimi, atunci când au aflat că vom aduce pe lume primul nostru copil. Ne-am dorit ceva similar, așa că am găsit o modalitate ce seamănă tare cu felul nostru de a fi de acum. Simpatică, simplă, sinceră.', a scris Adela Popescu pe blogul personal.

Citește și: Ultimul eveniment la care a participat Adela Popescu înainte de a anunţa a doua sarcină. Nimeni nu se aştepta

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro