Cum arată Esmeralda, fiica cea mare a lui Ryan Gosling și a Evei Mendes. Cu cine seamănă micuța

Publicat pe

Ryan Gosling și Eva Mendes sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună 2 fete, Esmeralda (3) și Amada (1), însă cei doi actori nu prea vor să le expună pe cele mici și fac tot posibilul să le ferească pe fiicele lor de blitz-urile aparatelor foto. Însă paparazzi sunt mai vigilenți și au reușit să suprindă câteva imagini cu cele două fete ale lui Gosling.

Ryan este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywwod și o mulțime de fete suspină după el. Însă acesta a fost cucerit iremediabil de frumoasa Eva Mendes. Totuși, cuplul nu s-a afișat de prea multe ori pe covorul roșu, Eva fiind dedicată copiilor ei de când a devenit mamă. Și pare că o face foarte bine.

Zilele trecute, Eva a ieșit la plimbare fiica sa cea mare, Esmeralda, pe Madison Avenue, în New York, iar paparazzi au reușit să imortalizeze câteva imagini cu fetița. Îmbrăcată în jeanși, cu o cămașă cu buline și o pereche de pantofi cu toc cu impriemu, actrița își ține fiica în brațe și încearcă cumva să  ascundă de camerele foto. Esmeralda a purtat un compleu albastru cu buline albe, iar părul l-a avut prins în două codițe, iar toată lumea a putut observa că fiica Evei este copia fidelă a tatălui Ryan Gosling.

Vezi în galeria foto mai multe imagini cu fiica cea mare a Evei Mendes și a lui Ryan Gosling!

Cum arată Esmeralda, fiica cea mare a lui Ryan Gosling și a Evei Mendes. Cu cine seamănă micuțaCum arată Esmeralda, fiica cea mare a lui Ryan Gosling și a Evei Mendes. Cu cine seamănă micuța

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter