Cum arată părinții miliardarului Elon Musk. Ei sunt dovada că viața bate filmul!

Publicat pe de Oana Popoiag

 

Elon Musk nu mai are nevoie de nicio prezentare. La 46 de ani, cu o avere estimată la circa 20 de miliarde de dolari, geniul care a făcut istorie cu mașinile Tesla și a trimis rachete în spațiu este considerat unul din cei mai mari vizionari ai lumii. Dar foarte puțini știu cine sunt și cum arată părinții săi, povestea acestora fiind mai mult decât surprinzătoare.

cum arată părinții lui Elon Musk

Elon Musk și mama sa, Maye Musk

Elon Musk este de neoprit. Fondatorul brandului de mașini Tesla și al companiei de transport în spațiu Space X și-a anunțat intenția ca până în 2025 să colonizeze planeta Marte. Și atunci vii și te întrebi: 'cine sunt și cum arată părinții lui Elon Musk, ce fel de educație i-au dat și ce exemplu?' La prima vedere, părinții miliardarului par oameni normali, mama fiind model și nutriționist, iar tatăl inginer. Lucrurile stau cu totul altfel și aproape că îți vine să-l compătimești pe Elon, chiar și așa, miliardar cum e, pentru copilăria pe care a avut-o.

cum arată părinții lui Elon Musk

Maye Musk

Mama lui Elon Musk, model de succes la 70 de ani

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, este, la cei 70 de ani pe care îi împlinește luna asta, un model de succes. Chipul său atipic, zâmbetul sofisticat, părul argintiu strălucitor și silueta grațioasă îi garantează numeroase contracte de modelling. Și faptul că e mama unuia din cei mai mari inventatori și vizionari ai vremii, ar spune gurile rele. 'O fi și ăsta un motiv, dar nu mă interesează de ce mi se oferă joburi, important e că mi se oferă', a declarat cu sinceritate Maye, care a defilat la New York Fashion Week recent, a apărut într-un videoclip al lui Beyonce și a fost imaginea unor branduri de cosmetice respectate, precum Revlon sau Covergirl.

Sunt peste 50 de ani de când Maye Musk lucrează ca model (și-a început cariera la 15 ani) și 45 de când lucrează ca nutriționist. Pe tatăl lui Elon, inginerul Errol Musk, l-a cunoscut în liceu, în Africa de Sud, și s-a căsătorit cu acesta la 22 de ani, urmând ca nouă ani mai târziu să fie pronunțat divorțul. În urma mariajului au rezultat trei copii, primul născut fiind Elon. Poate suna ciudat când te gîndești că vorbim despre un multimilionar, dar Elon și frații săi au avut parte de ani grei după divorțul părinților, când s-au mutat din Africa de Sud în Canada. Conform propriilor declarații, Maye și-a luat la un moment dat cinci joburi ca să își poată întreține copiii, singura ei zi liberă fiind duminica, pe care o folosea pentru a spăla rufe și a face mâncare. 'Nu aveam deloc viață socială. Nu mă încumetam să accept invitații în oraș de la bărbați, îmi era teamă că va trebui să împărțim nota la final și nu voi mai avea bani să le iau mâncare celor mici', spunea Maye într-un interviu. Cum a făcut rost de ceva bani, a cumpărat un covor în apartamentul nemobilat în care locuia și un computer pentru Elon, pe care îl alinta 'micul geniu'.

Când Elon și fratele său, Kimbal, au înființat în anii 90 o companie de software, mama lor i-a susținut financiar și moral. La împlinirea vârstei de 50 de ani, Maye a primit cadou de la copiii ei, aflați încă la început de drum cu afacerile, o căsuță și o mașină de jucărie, cu promisiunea că vor transforma jucăriile în lucruri adevărate de îndată ce vor da de bani. Ceea ce s-a și întâmplat, nu după multe vreme. Acum Maye conduce, desigur, o mașină Tesla.

cum arată părinții lui Elon Musk

Errol Musk

Cine este tatăl lui Elon Musk. A făcut primul million înainte de 30 de ani

Situația financiară precară descrisă de mama lui Elon contrastează puternic cu ceea ce știm despre fostul ei soț, și anume că este milionar. Dacă de la mama lui a moștenit, se pare, ambiția, calitățile de vizionar le-a moștenit de la tatăl său, Errol Musk, inginer. Genele tatălui sunt 'vinovate' de faptul că Elon reușit să fondeze trei companii cu venituri imense, PayPal, Tesla și SpaceX. Inventatorul ar fi probabil bucuros ca asemănările cu tatăl să se oprească aici. Deși Errol spune că a fost un tată bun, ajutându-și copiii cu 25000 de dolari pentru prima lor companie, inginerul are un trecut întunecat. Într-un interviu recent pentru Rolling Stone, Elon Musk a făcut o serie de declarații misterioase: ' Când ai mei au divorțat, mi-a părut rău de tata, fiindcă noi am rămas cu mama, iar el a rămas singur. Am mers să stau cu el o vreme… Dar era un om foarte rău, nu vă puteți închipui cât de rău. Mereu punea la cale un plan malefic. Cele mai rele lucruri la care te poți gândi, el le-a făcut pe toate.'

La 72 de ani, Errol Musk a comis-o grav!

Recent, s-a descoperit și unul din posibilele planuri diabolice de care povestea Elon. Conform propriilor mărturisiri, făcute în Sunday Times, Eroll a intreținut relații sexuale cu fiica sa vitregă, Jana (30), care a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel, acum în vârstă de aproape un an. În apărarea lui, Musk senior a specificat că nu a privit-o niciodată pe tânără ca pe o fiică, din cauză că aceasta a fost crescută mai mult departe de familie și prin urmare a văzut-o foarte rar în copilărie. Errol s-a căsătorit cu mama Janei, Heide, pe când aceasta avea patru ani, și a divorțat 18 ani mai târziu, nu înainte de a face doi copii. Mai precis, inginerul are doi copii cu Heide și un copil cu fiica acesteia. Întrebat cum de a fost posibilă o asemenea întâmplare, milionarul a povestit că Jana a căutat consolare la el după despărțirea de iubit, lucrurile degenerând rapid într-o altfel de consolare: 'eram doi oameni singuri, pierduți. Un lucru a dus la altul…a fost planul lui Dumnezeu sau planul naturii, numiți-l cum vreți…'

De asemenea, și-a arătat uimirea vizavi de reacția fiicei sale, Alexandra, când aceasta a aflat grozăvia: 'Am crezut că Ali mă va susține și înțelege, dar mi-a zis că sunt bolnav mintal. Le-a spus și celorlalți și i-a apucat strechea pe toți. Ei zic că sunt senil și ar trebui să mă mut la azil, nu să fac copii și să am o viață frumoasă.'

Cum arată părinții lui Elon Musk

Errol, alături de unul din copii săi, Alexandra

În trecutul lui Errol Musk mai cântărește greu un episod: acela în care a ucis trei persoane care au intrat prin efracție în casa lui din Africa de Sud, pentru a-l jefui. Milionarul a fost achitat, după ce a pledat ca fiind în legitimă apărare. În același interviu în care își mărturisește păcatele, Errol, care a făcut primul milion înainte să împlinească 30 de ani, spune că cei trei copii pe care îi are cu Maye Musk, Elon, Kimbal și Tosca, au fost crescuți în lux. 'Îi duceam la școală cu Rolls Royce-ul, aveau cai de rasă și la 14 ani le luasem deja motociclete. Poate de aceea se comportă Elon acum ca un copil răsfățat și mă vorbește de rău', a relatat Errol.

Foto: Hepta, Facebook

Citește și:

Adi Sînă recunoaște că relația cu Anca Serea nu e doar lapte și miere: 'Ultima dată m-am certat cu ea aseară'

Nu e glumă! Fuego s-a lansat în lumea modei. Iată cum au ajuns femeile să-i poarte creațiile

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter