Cum arăta sora Biancăi Drăgușanu înainte de intervențiile estetice. Oana este transformată total

Publicat pe

Deși Oana Drăgușanu Calintir nu apare prea des în lumina reflectoare, sora Biancăi Drăgușanu a călcat de câteva ori pragul cabinetului doctorului estetician. Oana este transformată total, iar modificările pe care și le-a făcut sunt mai mult decât vizibile. Sunteți curioși să vedeți cum arăta sora Biancăi Drăgușanu înainte de intervențiile estetice?

Ei bine, Oana locuiește la Hunedoara alături de actualul soț și cei doi copii. Se pare că femeia i-a călcat pe urme surorii sale când vine vorba de intervențiile estetice. Despre Bianca Drăgușanu se cunoaște faptul că care mai multe intervenții estetice, la buze, nas și sâni, operații pe care și le-a asumat de fiecare dată. Sora vedetei a apelat și ea la chirurgul estetician. Oana are implanturi mamare și acid hialuronic în buze.

Bianca Drăgușanu și-a susținut sora necondiționat, ba chiar ea a luat-o și a dus-o la medicul estetician pentru a-și schimba silicoanele, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Un divorț și doi copii cu doi parteneri diferiți. Cine este sora Biancăi Drăguşanu?

Cum arăta sora Biancăi Drăgușanu înainte de intervențiile estetice. Oana este transformată totalCum arăta sora Biancăi Drăgușanu înainte de intervențiile estetice. Oana este transformată total

Oana și Bianca Drăgușanu participă la 'Asia Express'

„Nu știu dacă ați aflat, dar chiar plecăm în Asia! Plecăm în Asia, mie chiar nu îmi vine să cred și fac echipă cu cine credeți? Cu Oana, cu soră-mea. Noi nici nu am mai dormit de mult timp împreună. Da, plecăm în Asia, nu știu cât o să rezist pe acolo, că mi-e frică de șerpi, de gândaci, mă bazez pe ea, pe Oana. 
Mi-e frică de șerpi! Am un coșmar, de câteva zile visez același lucru. I-am adus aminte că atunci când eram mici, ne mai băteam, dar de multe ori luam bătaie.

Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. Ideea e să nu ne batem, că o să fim la televizor și nu e frumos și să nu înjurăm, că nu e frumos. Dar cred că de oboseală, de foame și de stres…Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place. 
Nu îi place să fie machiată, să fie aranjată, e foarte diferită față de mine, e foarte faină soră-mea. Eu sunt mai….dar o să ne descurcăm! Am trecut eu prin altele și mai rele', a povestit Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter