Cum arată vedetele din România fără machiaj

Publicat pe

Sunt tinere şi frumoase, iar la apariţiile publice ne uimesc cu look-ul lor perfect. Cu toate acestea, în viaţa de toate zilele nu se sfiesc să umble nemachiate şi să posteze fotografii cu ele, fără artificii, pe Facebook. Iată cum arată Antonia, Adela Popescu, Dana Rogoz, Delia Matache şi Inna fără machiaj.

 

colaj vedete nemachiate

 

Antonia este la fel de frumoasă şi cu, si fără make-up, doar că în varianta fără' are un aer extrem de copilăresc, încât pare a fi doar sora mai mare a fetiţei sale, în timp ce atunci când se machiază, capătă o alură mult mai sexy!

 

Antonia

La cireşe, cu Antonia şi Mihai Morar

 

Adela Popescu a stârnit admiraţia fanilor postând, la începutul acestei săptămâni, o fotografie cu ea complet nemachiată. Fanii de pe Facebook au fost de acord că Adela arată la fel de bine în ambele ipostaze.

 

Adela Popescu

 

Dana Rogoz, care ne-a obişnuit cu poze demne de o revistă de modă, nu a avut nici o reţinere în a-si arata chipul fără machiaj, într-o ipostază dulce': mâncând prima căpşună pe anul acesta. N-aveti idee ce dorinta mi-am pus', şi-a tachinat Dana fanii, iar răspunsul unuia dintre ei nu a întârziat: Un bebe?'

 

Dana Rogoz

 

Delia Matache se amuză în ultima vreme postând fotografii cu ea în tot felul de situaţii amuzante (sărind în pat, ascunzându-se în dulap etc), aşa că nu ne-am mirat deloc când şi-a arătat cu dezinvoltură chipul complet fără machiaj…

 

Delia Matache

[FOTO] Ce vrăji a mai făcut DELIA pe Facebook

 

Inna, această femme fatale a muzicii româneşti, a intrat şi ea în rândul vedetelor care au adoptat acest trend. Me as I am' a fost mesajul postat odată cu imaginea de mai jos, care a strâns aproape 29.000 de like-uri de la fani!

 

Inna

 

Foto: Facebook

 

Citeste si: [FOTO] Cum aratau divele din muzica romaneasca in copilarie

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter