Cum au fost surprinşi Gerard Pique şi Shakira după zvonurile despărţirii! Totul e clar acum

Publicat pe

Gerard Pique este cel care a spart gheaţa şi a vrut să facă totul public. După ce s-a zvonit luni în şir că s-ar despărţi de Shakira, fotbalistul a clarificat totul! Artista a fost şi ea de acord! Iată ce se întâmplă!

Gerard Pique a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie alături de soţia să, Shakira, încercând probabil să pună capăt zvonurilor care susţineau că relaţia dintre cei doi s-au deteriorat şi că urmează o despărţire. În imagine, cei doi se ţin de gât şi îşi zâmbesc, semn că nu există vreo problemă între ei.

Citeşte şi: Leonardo DiCaprio nu mai e singur! Uite cum arată iubita lui

Cum au fost surprinşi Gerard Pique şi Shakira după zvonurile despărţirii

„Negru şi roşu”, a scris Pique în dreptul fotografiei. Fanii celor doi au fost foarte fericiţi să îi vadă într-o asemenea ipostază. La câteva ore de la postare, aceasta a strând peste 1.200.000 de like-uri. Cei doi au avut parte şi de cele mai frumoase comentarii: „Cea mai frumoasă pereche!”, „Ce frumoşi sunteţi împreună!”, au scris fanii lor.

Shakira, probleme serioase de sănătate

Shakira și-a anulat mai multe concerte din cauza problemelor pe care le are, iar medicii încearcă să o țină sub observație, anunță presa internațională. Cântăreața ar fi vrut să apeleze la o operație pentru a rezolva problema cu corzile vocale, însă a renunțat la această idee.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter