Cum reușește Sore să mențină echilibrul dintre familie și carieră de când este mamă: „Mă trezesc în fiecare zi la 5:30!”

Publicat pe

De când a apărut Erin în viața ei, Sore este foarte ocupată: nu mai are timp să doarmă, să facă sport atât cât și-ar dori și duce dorul zilelor în care trezitul la o oră târzie era posibil.

Fetița artistei împlinește un an pe 25 martie, așa că Sore ne-a dezvăluit cum reușește să mențină echilibrul dintre familie și carieră de când este mamă.

Dorm puțin, dar beau cafea și am energie, poate puțin prea multă cafea, dar de când a venit Erin pe lume am știut că trebuie să fiu mamă, vreau să fiu și artist, dar vreau să fiu și femeie', ne-a spus artista.

În fiecare zi, la 5:30, Sore este în picioare. De aceea, cafeaua este cea care reușește să o țină activă pe tot parcursul zilei. Nesomnul și faptul că Erin îi ocupă tot timpul au ajutat-o pe Sore să slăbească după sarcină și să fie într-o formă foarte bună.

Nu am dormit, nu am avut timp să mănânc, pentru că Erin avea nevoie de atenție atunci când îmi era foame. Ea avea treabă cu mine și uitam să mănânc. După am început să mănânc sănătos. Nu beau sucuri, maxim ceai rece, dar beau cafea. Dar nu aș putea să rezist fără cafea, pentru că mă trezesc în fiecare zi la 5:30. Așa matinală e Erin. La sală merg puțin, dar nu atât cât mi-aș dori, în schimb înot. Și recunosc, săptămâna asta, pentru că nu am reușit să ajung la sală, am făcut cu Erin exerciții în camera ei și a fost foarte funny', a mai declarat Sore.

O carieră muzicală pentru Erin nu este exclusă, consideră cântăreața, însă și-ar dori și o altă meseria pentru fiica ei.

Ureche muzicala are pentru că reproduce sunete muzicale atunci când îi cânt, dar ar putea urma și o carieră de avocat la fel ca tatăl ei.'

Momentan, un al doilea copil nu este în planul cântăreței, așa cum nici căsătoria nu este o prioritate.

Momentan nu, dar nu este exclus, pentru că odată ce vezi ce copil frumos poți să faci, te gândești cât de mulți copii frumoși poți să faci. (…) Am fost cerută, dar nu mă grăbesc, mai mult decât un copil chiar nu are ce să lege un om', a spus Sore pentru Viva!.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Sore: „Am suferit de depresie postnatală'

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă