Cum s-a distrat Andreea Bănică la petrecerea de botez a fiului său

Publicat pe

Andreea Bănică și-a botezat băiețelul, pe Noah Andrei, duminică, chiar în ziua în care micuța ei, Sofia, a împlinit 8 ani. Și pentru că această zi a avut două motive mari de bucurie pentru artistă, petrecerea s-a dovedit a fi una pe măsură.

Pentru eveniment, Andreea nu și-a dorit să iasă prea mult în evidență prin intermediul ținutei sale, așa că a ales o rochie decentă, verde închis, din catifea, cu mânecă lungă și care nu a avut deloc decolteu. În picioare aceasta a purtat o pereche de sandale aurii, cu pietricele. Pe de altă parte, nici soțul ei nu a vrut să facă parada modei la botezul fiului său, așa că a ales să poarte un costum negru, cămașă albă și papion negru.

Dacă ținutele au fost aceleași și la slujba de creștinare a lui Noah, dar și la restaurantul din Herăstrău unde s-a ținut petrecerea, Andreea și soțul ei au fost foarte relaxați și s-au distrat, au dansat și au cântat până dimineață.

Pentru început, Andreea a cântat pentru invitații săi muzică populară și nu numai. Mai târziu a renunțat la încălțări și a dansat alături de soțul ei pe melodia „Îndrăgostit deși n-am vrut' a  lui Smiley, care a fost unul dintre invitații care a întreținut atmosfera la petrecere. Toți cei prezenți la restaurant s-au distrat pe cinste, iar din clipurile pe care Andreea le-a postat pe Facebook ne putem da seama că totul a fost exact așa cum și-a dorit artista.

Și pentru că botezul lui Noah a fost celebrat în aceeași zi în care Sofia, fiica artistei, a împlinit 8 ani, a avut și ea parte de o supriză care a bucurat-o foarte mult. Andreea a comandat un candy bar special pentru cea mică, unde toate prăjiturile au avut forme de produse de make-up.

Multumim pentru candy bar !Este superb si dulceeeee 🎀 @fluffy.raluk La multi ani Sofi ❤

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bănică și-a botezat baiețelul

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter