Cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea grilei de toamnă Kanal D. Ținutele au fost inspirate de Exatlon

Publicat pe
Cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea grilei de toamnă Kanal D. Ținutele au fost inspirate de ExatlonCum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea grilei de toamnă Kanal D. Ținutele au fost inspirate de Exatlon

Partytlon, așa s-a numit anul acesta petrecerea de lansare a grilei de toamnă Kanal D, unde vedetele au respectat dress code-ul inspirat de Exatlon, purtând fie ceva roșu, fie ceva albastru. Vezi care vedetă e în tabăra 'Faimoșilor' și care în a 'Războinicilor' în galeria foto.

O petrecere de zile mari, la fel ca și concursul-fenomen ce a cucerit România, aceasta a fost concluzia unei seri în care vedetele s-au întrecut în ținute și în figuri de dans la Fratelli Social Club. Evenimentul de lansare a grilei de toamnă Kanal D a avut ca tematică Exatlon, de la numele petrecerii, 'Partytlon', până la dress code. Acesta impunea purtarea unei ținute cu accente de roșu sau albastru, culorile celor două echipe ce se înfruntă la emisiunea-fenomen: Faimoși vs Războinici.

Ce au purtat vedetele la lansarea grilei de toamnă Kanal D, o petrecere inspirată de Exatlon

Andreea Mantea și Ilinca Vandici au ales ținute diametral opuse ca stil, costum de inspirație masculină respectiv rochie, dar ambele au mizat pe roșu. Simona Pătruleasa a ales un costum roz, în vreme ce Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au preferat să rămână neutri în ținute închise la culoare. Totuși, Cătălin a ales o pereche de ochelari albaștri, ceea ce ne face să credem că susține echipa Războinicilor la Exatlon.

După o serie de fotografii la panou, vedetele au intrat în club, unde s-au distrat până târziu în noapte, pe muzica trupei Vunk, a Cristinei Bălan și a solistei trupei The Humans, Cristina Caramarcu.

Foto: PR

Citește și:

Povestea emoționantă a lui Adrian Blidaru, de la Exatlon. Destinul i s-a schimbat radical, la 13 ani, după decesul ambilor părinți

Surpriză de proporții pentru fani: Robbie Williams a devenit tată pentru a treia oară! De ce a păstrat secretul

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter