Cum se descurcă Diana Munteanu în rolul de mamă singură. Relația cu fiul ei este specială: ”Eu l-am învățat să fie așa”

Publicat pe

Diana Munteanu este o mamă singură și își crește copilul în cel mai frumos mod. Prezentatoarea TV de la 'Prietenii de la 11' are o relație specială cu fiul său, David, în vârstă de 9 ani. 

Se pare că într-o relație mamă-fiu comunicarea este cea mai importantă, așa consideră Diana Munteanu. Vedeta și-a învățat fiul să fie deschis cu ea și să-i povestească aproape orice fără rețineri. David șție că poate avea încredere în ființa care i-a dat viață și de fiecare dată îi spune acesteia tot ce i se întâmplă.

'Relația mea cu David este una foarte frumoasă. El a împlinit 9 ani în iunie. Suntem mamă-fiu, dar mai presus de orice suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem. Vorbim aproape toate lucrurile și totul foarte deschis. Eu așa l-am învățat și așa vreau să fie și el cu mine. Am considerat că dacă eu sunt deschisă cu el asta mi se va întoarce. David este un copil foarte deschis. Îmi spune tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai important într-o relație mamă-copil este comunicarea. Să-l înveți să facă diferența între bine și rău. Trebuie să șție să se ferească singur.', a spus Diana Munteanu la 'Interviurile VIVA!'.

David joacă fotbal de la 3 ani

Diana Munteanu este o împătimită a sportului, așa că băiatul său are aceeași pasiune. Talentul baiețelului ar putea fi chiar moștenit de la tatăl său, Claudiu Niculescu. Toată lumea îl apreciază pe David pentru progresul pe care îl face la antrenamente. Băiatul are un program foarte încărcat, iar singura zi liberă pentru el este duminica. În cursul săptămânii, Diana Munteanu își duce copilul la fotbal și la înot.

'A început acum trei ani și face progrese. La 9 ani este devreme să spunem. Da, face fotbal. E talentat, așa spune lumea că e talentat. Este mult de muncă până va ajunge departe. E o fire sportivă că și mine. Mi-a cerut să meargă la fotbal. Îl duc și la înot. Face sport în fiecare zi. De trei ori pe săptămâna fotbal și de două ori înot, iar sâmbata are meci. Cei care fac sport nu răcesc atât de des. Îi îndemn pe părinți să își ducă copiii la sport. (…) Nu e greu de crescut. David e un copil atât de dornic să facă lucruri.', a mai declarat vedeta.

Citește și: Diana Munteanu a surprins pe toată lumea cu o veste neașteptată: 'Mă mărit'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter