Cum slăbește Andreea Marin 6 kilograme într-un timp scurt. Vedeta este pusă pe schimbări

Publicat pe

Revenită în forță, după vacanță, cu o nouă agendă încărcată de proiecte, Andreea Marin a acceptat cu interes provocarea de a intra în cel mai apreciat cantonament de fitness din România. Îndrăgita vedetă s-a înscris în programul 6 Week Challenge, de la Bodyshape Transformation Center.

Timp de 6 săptămâni, Andreea Marin va trebui să facă mișcare dimineața, ghidată de antrenori cu renume, de trei ori pe săptămână, în sesiuni de câte 45 de minute. Totul, îmbinat cu un plan nutrițional personalizat și cu sesiuni de coaching pentru a căpăta motivație și chiar a scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați.

Îndrăgita vedetă a început deja sesiunile. Pe muzică antrenantă și într-o atmosferă de club, a urmat circuitele inedite, scurte și intense, ce au scopul de a te scăpa rapid de stratul adipos și de a remodela silueta armonios: trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor.

Toate aceste circuite sunt personalizate conform condiției fizice și scopului propus. Așa cum s-a întâmplat în cazul majorității celor care au intrat în acest modul, se dau jos peste 6 kilograme în doar 6 săptămâni, rezultatele depinzând, bineînțeles și de gradul de respectare al pașilor recomandați de antrenori.

Am primit un dar neașteptat, care e și o provocare în același timp: durează 6 săptămâni și e întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional și personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei și antrenamentului intensiv gândit de echipa Bodyshape Transformation. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forță, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar și nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare și astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanța. Și asta fac acum. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!', declară Andreea Marin despre experiența trăită.

Citește și: Andreea Marin se operează în zona cervicală. Când va avea loc intervenţia

Cum slăbești 6 kilograme în 6 săptămâni, în cel mai sănătos și eficient mod

Lupta cu kilogramele în plus poate deveni, de cele mai multe ori, o adevărată corvoadă. Dietele urmate fără sprijinul specialistului și lipsa activității fizice nu dau rezultatele dorite și, cu siguranță, dacă s-ar vedea rezultate, acestea nu ar fi durabile.

Poate și tu, la un moment dat, ai încercat o dietă de care ai auzit că a dat rezultate pentru cineva apropiat ție, ori ai inceput să mergi la sală, atunci când timpul ți-a permis. Poate ai văzut ceva rezultate la început, însă apoi ai constatat cu stupoare că ai pus la loc kilogramele pierdute, sau chiar mai multe. În plus, nici nu ai mai fost atât de constant în a merge la sală și, deși ți-ai făcut abonament, ai renunțat pe parcurs la a mai face mișcare.

Cu aceste probleme se confruntă foarte mulți oameni. 4 din 5 persoane își fac abonament pe un an la sală și, conform statisticilor, merg doar de câteva ori. Ca să fie mai motivate, ar trebui să mai plătească în plus și câteva sute de euro lunar pentru a avea un antrenor personal care să îi ghideze și să îi determine să vină la ore.

Tipul clasic de sală de fitness pare să nu mai fie eficient și, tocmai din acest motiv, a fost nevoie să se inventeze un alt concept, care să aibă rezultate garantate, să fie distractiv, să nu fie foarte costisitor, și care să nu îți ia nici mult timp săptămânal.

Românca Irina Alionte a inventat acest concept. Acesta îmbină antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentați, cu plan nutrițional și, în mod cu totul nou, cu ore de coaching pentru a căpăta motivație și chiar a scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați.

Prin îmbinarea acestor trei piloni importanți se obțin astfel rezultate sigure, în termen scurt.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter