Cum a slăbit Lino Golden, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, 30 de kilograme în 3 luni!

Publicat pe

Lino Golden sau 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea așa cum este cunoscut de toată lumea a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar 3 luni. Artistul a dezvăluit ce dietă a ținut ca să scape de kilogramele în plus.

Alex Velea s-a ocupat de Lino Golden și l-a lansat în lumea muzicii. Lino este din Brașov și era supraponderal înainte să-l cunoască pe celebrul cântăreț. Artistul a fost prins de Velea de mai multe ori când mânca dulciuri și le ascundea sub pernă.

'Dieta și sportul merg mână-n mână. Pentru cei care cred că să ții dietă este cositor, ei bine nu e așa. Poți să-ți faci salată, poți să-ți faci pui. În prima lună am slăbit 10 kilograme. Dimineața pot să-mi fac trei albușuri fierte lângă ceva brânză slabă, apoi mă duc la sală. După ce mă întorc de la sală beau o proteină, fac un piept de pui la grătar, salată și puțin orez. Seara nu prea mănânc. Eu 6 zile țin dietă și una este cheat day.', a dezvăluit Lino Golden.

Cu un plan alimentar bine organizat și cu sport făcut în mod regulat, Lino Golden a reușit să slăbească 30 de kilograme în 3 luni. Transformarea este colosală, iar după ce a slăbit, cunoscuții abia îl mai recunoșteau pe stradă.

Cum a slăbit Lino Golden, 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea, 30 de kilograme în 3 luni!Cum a slăbit Lino Golden, 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea, 30 de kilograme în 3 luni!

FOTO: Facebook

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter