Cum sună vocea Shakirei după ce a făcut hemoragie pe corzile vocale! Artista a avut de suferit

Publicat pe

Shakira a trecut printr-o perioadă mai dificilă la sfâşitul anului 2017! Artista a avut mari probleme de sănătate, a făcut hemoragie pe corzile vocale şi din această cauză şi-a anulat concertele! Acum, ea şi-a recăpătat zâmbetul!

Artista nu a putut participa la decernarea Premiilor Grammy care a avut loc aseară, în New York. A lipsit însă a câştigat un premiu foarte important, cântăreaţa a obţinut distincţia pentru cel mai bun album latin pop – „El Dorado'.

Deşi nu a mai susţinut concerte în ultimul timp şi nu i-a mai putut încânta pe fani cu vocea sa, ei nu au uitat-o. Shakira a ajuns în repetate rânduri la spital în ultimele luni, având hemoragie pe corzile vocale.

Se pare că aceste clipe negre pentru vedetă au trecut, aceasta le-a rostit un mesaj fanilor pe Twitter după ce a aflat de premiul pe care l-a primit.

„Tocmai am aflat de această veste minunată, că am primit un Premiu Grammy pentru cel mai bun album latin pop. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul vostru pentru melodiile mele şi carieră.”, a transmis Shakira.

 

Shakira şi-a anulat concertele

La sfârşitul anlui 2017, presa anunţa că Shakira şi-a anulat foarte multe concerte. „La ordinul medicului său, datele turneului ‘El Dorado World Tour’ din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-și amâne orice prestație pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-și relua turneul mondial și a evita orice afecțiune suplimentară”, se arăta în comunicatul companiei sale promotoare Live Nation citată de AFP.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter