Cum vrea să scape Adelina Pestrițu de kilogramele în plus după ce a născut: ”Mi-am făcut un plan de atac”

Publicat pe

Proaspăta mămică este în culmea fericirii. Adelina Pestrițu și-a așteptat cu sufletul la gură micuța, iar acum Zenaida Maria o face cea mai fericită femeie din lume. Vedeta era preocupată de silueta ei încă dinainte a naște și deja își făcuse un plac cum să scape de kilogramele în plus.

Pe parcursul sarcinii, Adelina Pestrițu a luat în greutate 14 kilograme, iar medicul care o ținea sub observație i-a spus că are voie să se îngrașe cel mult 16 kilograme. Proaspăta mămică a dezvluit pentru VIVA!, cum are de gând să scape de kilogramele pe care le-a acumulat în perioada sarcinii sale. Vedeta va merge la sală atunci când medicul îi va da voie. Chiar și înainte de a naște, Adelina Pestrițu a mers la salonul de înfrumusețare, unde și-a făcut unghiile și s-a coafat.

La spital, alături de Adelina Pestrițu a fost iubitul ei, Virgil Șteblea, care a fost plin de emoții la venirea pe lume a Zenaidei Maria.

'Mi-am făcut un plan de atac. O să recurg la tratamentele corporale pe care mi le făceam și înainte să rămân însărcinată și care mi-au fost de mare ajutor. Respectiv criogenare, radiofrecvență și care mai sunt. Masaje, masaje mi-am făcut și pe perioada sarcinii. O să merg și la sală. Atunci când medicul o să-mi spună că sunt pregătită pentru sala de gimnastică atunci o să rup ușile. Am înțeles că alăptatul slăbește. O să caut un nutriționist.', a spus Adelina Pestrițu la Interviurile VIVA!, înainte cu două săptămâni înainte să nască.

Citește și: Adelina Pestrițu a organizat deja botezul fetiței sale. Cine vor fi nașii Zenaidei Maria: 'Am primit foarte multe propuneri'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter