DAN CRUCERU, vacanţă la Amsterdam

Publicat pe

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate', i-a facut cadoul sotiei lui o mica vacanta la Amsterdam, de unde s-au intors cu foarte multe amintiri frumoase.

 

 

Am ales Amsterdamul ca o escapada in doi, de ziua Cristinei. Am vrut sa vizitam un oras in care nu mai fusesem si, in cele patru zile cat am stat acolo, nu ne-am plictisit o secunda. Am fost foarte placut surprins de Amsterdam. Mi se pare un oras in top 3 de vazut in Europa. Un oras in care gasesti de toate pentru toti, un bazar in adevaratul sens al cuvantului', povesteste Dan.

 La Madame Tussauds am avut ocazia sa ne amuzam copios, pozandu-ne alaturi de marile celebritati ale lumii. Am cantat in trupa lui Lady Gaga, l-am tras de urechi pe Justin Bieber, am reinventat celebrul tablou al Giocondei, i-am preluat biroul lui Obama, Oprah a fost onorata sa-mi ia un interviu! Iar Julia Roberts si Angelina Jolie au fost la picioarele mele. O experienta fantastica, in urma careia ma pot mandri ca am fost la brat cu vedetele mondiale'.

Prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate' isi aminteste cu placere de bataia cu perne din Piata Dam, unde atat el cat si sotia sa s-au simtit din nou, copii: Piata Dam este cea mai interesanta piata din Amsterdam. Are un parc de distractii senzational pentru care iti trebuie o mare doza de nebunie ca sa te dai in aparatele de acolo. Am prins si o mare bataie cu perne. Am plecat de acolo plini de pene, dar a fost foarte amuzant.”

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

DAN CRUCERU, vacanţă la AmsterdamDAN CRUCERU, vacanţă la Amsterdam

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter