Dan Negru, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, luați peste picior de o fetiță: ”Nu mă așteptam”

Publicat pe

Prezentatorul Dan Negru și jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa sunt ținta glumelor unei fetițe, Sara (8 ani), sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, pe scena celui de-al nouălea sezon al show-ului Next Star'.

Este pentru prima dată când pe scena de la Next Star' un copil va susține un număr de roast, având ca subiect jurații din fața sa, dar și prezentatorul show-ului, pe seama cărora va face glume spre amuzamentul publicului.

Mi-e teamă de ce se va întâmpla', spune Șerban Copoț, co-prezentator în actualul sezon al show-ului, înainte ca Sara să urce pe scenă. Nu mă așteptam la un roast, la Next Star', în viața mea!', spune și Dorian Popa.

Să vii într-un concurs în care depinzi de notele juriului și să iei juriul la rost în halul ăsta e o dovadă de curaj', e de părere Pepe. Curajoasa fetiță vine din comuna Alexandru cel Bun, din județul Neamț, și spune că este pasionată de teatru de mică, adică de la vârsta de patru ani.

Cum vor reacționa Lidia Buble, Pepe, Dorian Popa, dar și Dan Negru la glumele ironice pe care mica actriță le va face pe seama lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al nouălea sezon al show-ului Next Star'.

Dan Negru, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, luați peste picior de o fetiță: 'Nu mă așteptam'Dan Negru, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, luați peste picior de o fetiță: 'Nu mă așteptam'

FOTO: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter