Dana Grecu este însărcinată: ”Să duc sarcina la capăt”

Publicat pe

Dana Grecu este însărcinată. Prezentatoarea TV a dat marea veste cu puțin timp în urmă, iar asta a bucurat pe toată lumea. Vedeta trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

A trecut recent printr-un divorț, însă se pare că viața i-a pregătit alte surprize Danei Chera, fostă Grecu. La cei 40 ani pe care îi are, prezentatoarea TV așteaptă cel de-al treilea copil.

„Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta”, a declarat Dana Grecu în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”.

Dana Grecu mai are doi copii

Din căsnicia anterioară, prezentatoarea TV mai are doi copii, un băiat și o fată. Dana Grecu a fost cea care a decis să pună punct fostei căsnicii.

FOTO: arhivă

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter