Dana Războiu, despre afecțiunea fiului ei: “Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic”

Publicat pe

Dana Războiu este o femeie puternică și ambițiosă. Vedeta a povestit despre situația delicată prin care a trecut fiul ei cel mic, Marc, atunci când a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă. Micuțul a crescut, iar acum se bucură de viață alături de mama lui.

Ea vorbește duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, despre drama familiei ei, ce s-a întâmplat în urmă cu 9 ani.

Dana povestește despre momentul în care a aflat de afecțiunea fiul ei, Marc, diagnosticat la numai 6 luni cu coarctație de aortă, o malformație congenitală a inimii: Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic, numai asta.'

De asemenea, Dana mărturisește că a fost surprinsă  când a văzut că la spitalul din Viena unde a fost operat Marc, medicii primesc felicitări de mulțumire de la părinții ai căror copii au fost vindecați, nimic altceva: Sistemul medical de acolo este suficient de bine organizat încât medicul să fie răsplătit decent pentru munca lui, și atunci nu are nevoie de nimic de la pacient.'

Atât despre familie, cât și despre stilul de viață pe care îl are, Dana Războiu vorbește duminică, la ora 15.45, la Antena Stars, în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu'.

Dana Războiu și copiii ei

Dana Războiu și copiii ei

Citește și: EXCLUSIV! Dana Războiu vorbeşte deschis despre familie, bani şi viaţa online

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter