Dana Rogoz a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta are probleme serioase la picior

Publicat pe

Dana Rogoz a ajuns de urgenţă la spital. Se pare că vedeta s-a lovit foarte tare la picior. Dacă la început credea că nu va avea nevoie de ghips, în cele din urmă medicii au luat decizia. Actrița a postat imaginea în mediul online. 

Dana Rogoz a postat  o imagine imediat după ce a suferit o căzătură. Le-a arătat celor care o urmăresc piciorul umflat: „Ce ziceți? Scap fără ghips” , a scris Dana.

După puţin timp, Dana Rogoz a publicat o poză și cu ghipsul, semn că nu a fost o simplă căzătură. Nu se știe exact ce a pățit vedeta, însă cu siguranță pentru ea va urma o perioadă de refacere în care va trebui să aibă grijă de sănătatea ei.

Dana Rogoz, ținta unui atac în social media

Viața de vedetă vine la pachet cu o serie de avantaje, dar există și reversul medaliei. Dana Rogoz tocmai a avut parte de un 'incident', fiind intens criticată în social media pentru aspectul său fizic, printr-o suită de comentarii deloc flatante. Reacția vedetei a fost, însă, de nota 10!

Foto: Instagram, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter