Dana Rogoz se menţine în formă cu ajutorul fiului său: "Toţi prietenii mă întreabă" - EXCLUSIV

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Dana Rogoz se menţine în formă cu ajutorul fiului său. Vlad este foarte activ, energic şi curajos, iar mămica se ţine după el o zi întreagă. Reuşeşte în acel fel să aibă un corp tonifiat, precum al tinerelor de 20 de ani. Iată secretele Danei Rogoz!

Joacă teatru, are mult sedinţe foto, se ocupă de Vlad, îl scoate la plimbare, este o soţie devotată, Dana Rogoz reuşeşte să le facă pe toate. Într-un interviu exclusiv, vedeta ne-a dezvăluit că niciodată nu s-a înfometat pentru a slăbi. Merge la sală, e atentă la ce mănâncă, dar crede că are şi noroc.

Vlad, fiul său, este cel care o ţine în formă. Au activităţi antrenante în fiecare zi, nu se plictisesc niciodată.

„Fac mişcare, încerc să mănânc mai atent, dar nu pot să spun că e un efort continuu. Pot să spun că fac aşa…Pot să mănânc, nu m-am înfometat niciodată. Nici nu a fost nevoie. Da, merg şi la sală. Şi alerg foarte mult după copilul meu. 

Este foarte energic, de fiecare dată când ies undeva cu el toţi prietenii mă întrebă, îmi spun – D-aia eşti tu aaş slabă. (…) Facem foarte multe lucruri împreună, deseneăm, pictăm, decupăm că ieri asta am făcut…sau mergem la muzee.”, ne-a dezvăluit Dana Rogoz.

 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter