Dana Rogoz și-a schimbat lookul. Din nou! Ce schimbări curajoase a mai făcut vedeta din 2003 până azi

Publicat pe de Oana Popoiag
Dana Rogoz și-a schimbat lookul. Din nou! Ce schimbări curajoase a mai făcut vedeta din 2003 până aziDana Rogoz și-a schimbat lookul. Din nou! Ce schimbări curajoase a mai făcut vedeta din 2003 până azi

Dana Rogoz  a făcut o schimbare de look, surprinzându-și fanii din social media cu o tunsoare scurtă, de care se declară extrem de încântată. Ocazie cu care ne-am amintit că vedeta a făcut de-a lungul timpului multe schimbări curajoase. De exemplu, mai ții minte când era blondă sau când avea părul foarte lung? Noi avem pozele, desigur.

Dana Rogoz a făcut o schimbare de look, revenind la o dragoste mai veche, tunsoarea scurtă. Vedeta face ce face și cum îi crește părul puțin, cum decide să îl scurteze. Anticipând dezamăgirea fanilor, aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu noul look, justificându-și alegerea astfel: 'știu că sunteți fani păr lung, dar mie îmi dă o stare excelentă tunsoarea asta'. Fosta Ambramburica a primit peste 100 de mesaje ca reacție la postare, aceastea oscilând de la 'felicitări pentru alegere, îți stă bine' până la 'te prinde mai bine tunsoarea scurtă, părul lung te îmbătrânește' și până la observații diametral opuse, de tipul  'arăți cu 7 ani mai în vârstă'.

Dana Rogoz și-a schimbat lookul. Ce schimbări  a mai făcut actrița de-a lungul anilor

Nu este prima dată când Dana alege părul scurt. Vedeta a mai optat pentru tunsoarea scurtă și în trecut, ca de exemplu acum doi ani, când și-a făcut cadou un drum la coafor cu ocazia împlinirii a 31 de ani. 'Îmi place foarte mult noul look. Mi-a fost incredibil de ușoară acomodarea, parcă așa ar fi trebuit să fie părul meu dintotdeauna', scria Dana atunci pe blogul ei.

Puțini mai țin minte că Dana a fost la un moment dat blondă. Aceasta a făcut surprinzătoarea alegere pentru rolul său din comedia 'State de România' (2009) și i-a luat două săptămâni să se obișnuiască cu schimbarea de look. 'Când m-am uitat prima oară în oglindă am fost foarte surprinsă și încercam să mă acomodez cu noua… Dana. De când m-am vopsit nu cred că am ratat nicio oglindă, nicio vitrină, geam sau altă suprafață în care mă puteam vedea. Cert este că mă simt foarte bine așa, iar odată cu acest nou look, simt că și în atitudinea mea s-a schimbat ceva', mărturisea actrița. După ce a menținut părul blond câțiva ani, în 2015, Dana a decis să se vopsească brunetă. Cât despre lungime, de ceva timp se pare că preferă tunsorile scurte, care par să se potrivească perfect cu stilul său vestimentar de acum.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Pe aceeași temă, citește și:

Andreea Marin şi-a schimbat stilul vestimentar! Cât de bine o prinde transformarea

Nu rata nici știrea momentului:

Primele declaraţii date de Andreea Mantea după ce s-a aflat că va prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter