A refuzat până acum să vorbească despre divorț! Dana Săvuică spune adevărul despre despărțirea de soțul ei

Publicat pe

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au împărțit o relație de 25 de ani și o căsnicie de 22. Cei doi au împreună o fiică, Julie, de 23 de ani. Deși se pare că îi uneau lucruri importante, au decis să își spună adio și să meargă pe căi separate. Fiind doi oameni maturi, responsabili și asumați, au ales cea mai rapidă și discretă cale. Au mers împreună la notar, la sfârșitul anului 2015, punând capăt mariajului.

'După 25 de ani de relaţie, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei', a povestit Dana Săvuică în emisiunea 'Totul pentru dragoste', difuzată la Antena 1. 

Astfel, cu susținerea familiei, a prietenilor și cel mai important, a fiicei ei, Dana găsește puterea să meargă mai departe. Pe parcursul vieții a avut ocazia să se dezvolte și să își construiască o carieră. Și-a petrecut copilăria alături de părinții ei care, la acea perioadă, erau într-o misiune în Asia, fiind diplomați. S-a întors în România pentru studii, pe parcursul facultății cochetând cu modellingul, ca mai apoi să își deschidă o afacere în domeniu.

AUTOR: Andreea Ruxanda

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter