Daniel Craig - revine în rolul lui James Bond!?

Publicat pe

Deși, în 2015, Daniel Craig a spus că renunță la rolul lui James Bond, se pare că acesta ar putea reveni în pielea pesronajului care l-a consacrat într-o nouă parte.

Fanii deja făceau speculații cine va fi noul Bond, după ce Craig a fost foarte vehement și a spus că nu va mai juca vreodată acest rol. Deși nu mai exista nicio speranță din partea lui, se zvonește că actorul se gândește foarte serios la o revenire în rolul agentului 007.

Potrivit Page Six, Barbara Broccoli, producătoarea francizei Bond, a spus că „l-am convins pe Daniel Craig să mai facă încă un film cu Bond'. În plus, se pare că cei doi scenariști ai seriei James Bond, Neal Pervis și Robert Wade, s-au apucat deja să scrie scriptul, iar producția va începe când Craig va da acceptul final și dacă va face asta.

Este al lui cu siguranță. Du-te și joacă omule!', a spus Pierce Brosnan, care a jucat ultimul rol al agentului secret în 2002, scrie Vogue UK. Și Brosnan nu este singurul care îl sprijină pe Craig. Se pare că și Naomi Harris a spus la începutul anului că pariază pe întoarcerea actorului.

Chiar nu cred că au renunțat la Craig. Cred că există o șansă mare ca Daniel să se întoarcă. Cred că este prea devreme să se gândească la alte persoane în rolul acesta. Dacă ar fi să pariez, pe el aș face-o!', a spus Naomi.

Daniel Craig (49) a debutat în rolul lui James Bond în anul 2006, în „Casino Royale'. După „Spectre', acesta a anunțat că se retrage și că nu mai vrea să audă de acest personaj, care, de altfel, l-a făcut celebru.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Daniel Craig, înconjurat de fetele Bond, la Londra

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter