David Beckham, cel mai sexy tată! Iată cum s-a filmat fotbalistul!

Publicat pe

Astăzi este „Ziua Clătitelor', așa că unul dintre cei mai celebri tați a ținut cont de delicioasa sărbătoare și s-a pus pe treabă. David Beckham le-a pregătit celor 4 copii ai săi clătite.

Fotbalistul s-a îmbrăcat lejer, și-a pus nelipsitul fes pe cap, a intrat în bucătărie și s-a pus pe făcut bunătăți pentru familie. David s-a lăsat filmat, de soția lui probabil, în timp ce întoarce clătita în tigaie și le urează copiilor „o Zi a Clătitelor fericită'. Cei mici îl apludă pe tatăl lor atunci când acesta le arată cât de talentat este în ale gătitului.

Happy pancake day kids ( And Grown Ups ) #pancakeday @gordongram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Nu putem trece cu vederea că, la 42 de ani, David arată foarte bine și este incredibil de sexy. Nici nu e de mirare că filmulețul postat pe Instagram a strâns, în numai o oră, peste 1 milion de vizualizări.

Happy pancake day kids (And Grown Ups)', a fost mesajul fotbalistului, fiind însoțit și de hashtag-ul #pancakeday.

David Beckham este căsătorit cu Victoria Beckham din 1999 și au împreună 4 copii: Brooklyn Joseph Beckham, Romeo James Beckham, Harper Seven Beckham, Cruz David Beckham.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

David Beckham – Accident cu snowboard-ul

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter