David Copperfield, acuzat că a drogat și agresat un model de 17 ani!

Publicat pe

În plină campanie #MeToo, iată că, recent, a intrat în vizorul presei și cel mai mare magician al lumii. Faimosul David Copperfield a fost acuzat că a drogat și agresat un model de 17 ani!

 

 

 

 

 

David Copperfield a fost acuzat că a drogat și agresat sexual o tânără de 17 ani

Harvey Weinstein, cel care a declanșat cea mai mare vânătoare de vrăjitoare' din istoria recentă a Hollywood-ului, începe să devină istorie, nenumărate alte vedete de A-list fiind acum acuzate de hărțuire sexuală, unele și la zeci de ani distanță de la petrecerea faptelor. La scurt timp după ce a izbucnit scandalul James Franco, care deja l-a costat scump pe câștigătorul Globului de Aur pentru cel mai bun actor (acesta nu a mai fost nominalizat pentru Oscar, desi era printre favoriți), iată că un nou nume, complet neașteptat, completează lista lungă a abuzatorilor sexuali – acesta este nimeni altul decât cel mai iconic magician al lumii, David Copperfield!

 

David Copperfield, acuzat de agresiune sexuală după 30 de ani!

După ce, recent, Copperfield (61) a declarat că susține mișcarea #MeToo, dar cu rezerva că lumea nu ar trebui să se grăbească să ia de bune, fără o cercetare prealabilă, toate acuzațiile, acum magicianul s-a trezit, la rândul său, acuzat, trecutul ajungând să-l bântuie după 20 de ani de la așa-zisa faptă… Conform The Wrap, în anul 1988, modelul aspirant, pe atunci în vârstă de doar 17 ani, Brittney Lewis, afirmă că magicianul ar fi drogat-o și ar fi abuzat sexual de ea.

După spusele acesteia, Copperfield, care la vremea respectivă ar fi avut 32 de ani, a invitat-o pe tânără la un show de-al său în California, mai târziu strecurându-i ceva în băutură. Brittney afirmă că și-a pierdut cunoștința, dar că totuși își amintește că David ar fi dezbrăcat-o și ar fi abuzat-o sexual, în camera ei de hotel. Din păcate, în momentul de față nu există alte dovezi, singurele mărturii fiind cele ale lui Copperfield și ale tinerei. E adevărat, povestea spusă de Brittney a fost coroborată cu declarațiile martorilor indirecți – bunica și prietena ei cea mai bună din liceu, dar și soțul și fostul soț al tinerei, care erau la curent cu povestea – și acestea au coincis.

 

Brittney susține chiar că a și denunțat acest lucru la FBI, în 2007 (de ce după aproape 20 de ani?!), și că nu a avut pretenții la niciun fel de înțelegere financiară. Deși e greu de crezut că un bărbat cu faima, dar și cu farmecul lui David Copperfield de la vremea aceea ar avea nevoie de droguri pentru a cuceri pe cineva, când orice tânără i-ar fi căzut în brațe la cel mai mic semn, nu trebuie totuși exclusă posibilitatea ca magicianul să fi făcut un asemenea gest reprobabil. Ne întrebăm prin ce magie ar putea scăpa basma-curată din asta, în caz că e vinovat…

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter