David este șeful! Andra și Cătălin Măruță, părinți model: ”Ne-am dorit atât de mult copii”

Publicat pe de Diana Stamen

O familie frumoasă și unită, așa sunt Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au venit în formulă aproape completă la evenimentul organizat de Universal Music, spun aproape completă pentru că doar David a fost alături de părinții săi. Andra și Cătălin Măruță vor sărbători pe 23 august, 10 ani de căsnicie, iar în aceeași zi este sărbătorită și artista, fiind ziua ei de naștere.

Când vine vorba despre superstiții, Andra încearcă să nu mai creadă în ele, deși mai ține cont atunci când o pisică neagră îi mai taie calea. 'Cred în unele superstiții. Asta cu pisica neagră o mai țin. Nu mai vreau să cred în ele. Se întâmplă atât de des să scap sarea sau să uit ceva în casă și să mă întorc… încât trebuie să-ți impui să nu mai crezi în ele.', ne-a dezvăluit artista.

În urmă cu 10 ani, pe 23 august, Cătălin Măruță și Andra au spus cel mai sincer 'DA!' din viața lor. Cei doi și-au unit destinele chiar de ziua Andrei, iar ideea de a face nunta de ziua artistei a aparținut chiar mamei acesteia. Și acum, sincer… Ce femeie nu și-ar dori să se căsătorească de ziua ei?! Cred că ar fi unul dintre cele mai frumoase cadouri, iar amintirea va fi veșnică. Cătălin Măruță ne-a spus că deja au planuri pentru a sărbători acest deceniu de când sunt soț și soție.

'Deocamdată încă nu am stabilit 100%, dar avem mai multe planuri pe care vrem să le punem în aplicare și sper să reușim să le îndeplinim. Nu vrem să vă spunem! Avem noi un plan așa…', a spus Cătălin Măruță pentru VIVA!.

Andra este exact tipul acela de femeie sinceră, caldă și care se dedică familiei. O mamă responsabilă care știe să-și educe copiii și să le acorde tot timpul pe care îl are la dispoziție. Cântăreața își dorește ca mariajul lor să fie la fel de frumos ca până acum, poate chiar mai frumos. Andra și Cătălin Măruță sunt atât de reali în tot ceea ce fac, felul în care cei doi se privesc, gesturile lor arată în mod clar că cei doi chiar se iubesc și că sentimentele pe care le au unul față de celălalt sunt cât se poate de reale.

'Nu mai contează dacă ne ies sau nu planurile, important este să ne înțelegem la fel de bine, ăsta e scopul. Și să funcționeze relația ca și până acum, chiar și mai bine. Mama mea a fost cu ideea să ne căsătorim de ziua mea.', a declarat Andra.

David este șeful în casă

David are șapte ani și este șeful în casă. Nu credeți?! Ba să credeți! Pentru că băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță mi-a spus că el singur s-a făcut șef, iar eu îl cred pe cuvânt. Am scris David?! Pardon, voiam să scriu micul Michael Jackson, pentru că acum puștiul de doar șapte ani are o nouă mare pasiune. Și ghiciți cum a fost îmbrăcat Măruță Jr.! Exact ca idolul său, Michael Jackson. David Măruță m-a convins și cu mișcările lui învățate din clipurile cu regretatul artist.

'Dacă dai acolo pe Youtube, la căutări recente, apare numai Michael Jackson. E o perioadă acum când l-am lăsat să fie șeful. Ne-am dorit atât de mult copii, încât atunci când îți dorești atât de mult și îi iubești prea mult ai tendința să-i răsfeți și să nu ți se pară că le oferi prea mult. Acum e la vârsta la care o să trebuiască ușor, ușor să înțeleagă că trebuie să fie un pic mai responsabil. Eva este leoaică și el cedează în fața ei. Îl apreciez că face asta.', a spus Andra.

Știați că David a fost un mic vlogger?! Însă toată această treabă nu a durat prea mult. Exact când așteptam noi vloguri de la acest puști simpatic, David nu a mai postat. Cătălin Măruță să zicem că este vinovatul pentru absența lui David de pe YouTube, pentru că prezentatorul TV nu l-a mai lăsat să posteze.

'Tati nu mă lasă să mai pun vloguri. Eu m-am făcut singur șef.', a spus David.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter