David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, calcă pe urmele părinţilor! E activ în online - VIDEO

Publicat pe

Andra şi Cătălin Măruţă au doi copii superbi! David deja s-a lansat în online cu primul său vlog. Se pricepe de minune şi deja a strâns o mulţime de vizualizări!

David Măruţă, fiul Andrei, este obişnuit deja cu lumina reflectoarelor şi camerele de filmat, căci a participat de multe ori în emisiunea pe care o prezintă pe PRO TV tatăl său. Este foarte vorbăreţ, interacţionează cu publicul şi pare că este foarte iubit. Imediat după sărbătorile de iarnă, la începutul lunii ianuarie, David Măruţă şi-a făcut cont de Youtube şi a încărcat acolo primul său vlog. Se află la munte, în hotel, acolo unde se distrează cu un prieten. Are cuvintele la el şi imediat o laudă pe mama sa.

În câteva zile, clipul video a strâns peste 140.000 de vizualizări semn că toţiau fost curioşi să îl vadă pe micuţ.

David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, calcă pe urmele părinţilor

„Hello! Este primul noastru vlog din viaţă, de la hotel. Uite, îl am pe un prieten de-almeu lâgă mine. Este Vlad. Eu sunt David! (…) Ce mai faceţi? Sunteţi aici? Noi ne plimbă pe aici. O să vedeţi nişte spaţii incredibile. Aici este recepţia. O să vă ducem în nişte locuri. O să vă placă! (…) Eu când am venit, mi-a plcăut foarte mult locul ăsta. (…) Acum vă arătăm pe aici. Stiţi, cum ar fi. E incredibil cânta mama mea sus. E Andra, desigur!”, spune David Măruţă pe parcursul vlogului postat în online.

Foto: Arhiva Viva!

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter