De ce a plecat Mădălin Ionescu de la Kanal D. Fostul prezentator TV ne-a dezvăluit motivele / EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu mai bine de un an, prezentatorul TV de la 'Wowbiz' a luat decizia de a renunța la acest proiect important. Mulți s-au întrebat de ce Mădălin Ionescu a plecat de la Kanal D, iar acesta ne-a dezvăluit motivele care au dus la această hotărâre neașteptată.

Fostul prezentator TV a luat decizia de a pleca la Kanal D, după ce și-a dat seama că avea alte viziuni în ceea ce privește presa tabloidă, dar se simțea și epuizat. Mădălin Ionescu mergea în redacție de la ora 14.00, chiar dacă emisiunea începea la ora 22.00. Acesta și-a dorit să-și petreacă mai mult timp alături de familia lui, dar a recunoscut că la un moment a fost vorba și de banii pe care îi primea. Mădălin Ionescu a povestit la interviurile VIVA! că nu s-a certat cu cei de la Kanal D, ci că au rămas în relații chiar bune.

'Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulțime de rațiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză. Aveam niște viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reușit să le impun la acel moment. Nu am reușit să determin o serie de factori să înțeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile și pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului. Eu m-am despărțit de cei de la Kanal D în relații foarte bune. Am muncit enorm. Cred că am greșit din punctul acesta de vedere. E anormal să muncești acum. Cred că trebuia să gestionez altfel. Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulți bani. Am avut discuții pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aș fi negociat până în pânzele albe și aș fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori.', a declarat Mădălin Ionescu la 'Interviurile VIVA!'.

Citește și: De ce nu mai revine Mădălin Ionescu la TV: 'Am refuzat foarte multe colaborări'

Citește și: Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îşi doresc al doilea copil împreună. Întâmpină o singură problemă

FOTO: Facebook

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter