Decizia de ultima oră Anamariei Prodan cu privire la mama ei

Publicat pe

Starea de sănătate a Ionelei Prodan este destul de delicată, iar diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor nu este unul prea fericit. Familia interpretei de muzică populară este îngrijorată în ceea ce privește starea acesteia de sănătate, iar Anamaria Prodan a luat o decizie de ultima oră.

Anamaria Prodan Reghecampf este foarte afectată de starea de sănătate a mamei sale, iar aceasta chiar nu știe cum să mai facă astfel încât aceasta să fie bine. Recent, sexy-impresara a mers și Mănăstirea Prislop pentru a se ruga pentru sănătatea mamei sale, Ionela Prodan. Artista a fost internată în urmă cu câteva zile la Spitalul Elias din București, unde medicii o țineau sub supraveghere. Ionela Prodan are mari probleme cu ficatul și cu pancreasul.

Anamaria Prodan nu vrea ca medicii să mai dea detalii despre starea mamei sale

Situația din familia lor este foarte delicată, iar vedeta încearcă să ia toate măsurile pentru ca mama ei să fie liniștită din toate punctele de vedere. Anamaria Prodan Reghecampd le-a spus medicilor să nu ofere informații despre starea mamei sale. „Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special', a spus Şerban Bălănescu, directorul medical al unităţii spitaliceşti.

Surse din spitalul în care interpreta de muzică populară este internată au mărturisit că medicii au averizat familia acesteia să se aștepte la ce e mai rău.

Decizia de ultima oră Anamariei Prodan cu privire la mama ei

Decizia de ultima oră Anamariei Prodan cu privire la mama ei

Citește și: Ionela Prodan a fost internată în spital, din nou. Medicii sunt îngrijorați

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter