Decizia Mădălinei Ghenea după ce a fost aspru criticată de fanii săi

Publicat pe

Mădălina Ghenea a trecut zilele trecute prin momente mai puţin plăcute şi a fost aspru criticată de fani. Iată ce decizie a luat vedeta! 

Mădălina Ghenea a ajuns la spital şi a făcut injecţii după ce în seara de 4 decembrie a căzut. Credea că o să ajungă pe masa de operaţie. Fotomodelul a făcut o poză pastilelor şi injecţiilor şi a urcat-o pe Instagram. A scris şi ce s-a întâmplat.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele voastre de susținere. Sunt copleșită de asta. Aseară am căzut pe de scări, rănindu-mi foarte rău spatele. A fost cea mai rea noapte din viața mea. Credeam că nu voi mai merge niciodată. Am murit de durere. 😢 Cât de norocoşi suntem să putem sta pe ambele picioare! Am sărbătorit ieri primii pași ai fiicei mele … cât de minunat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această lecție! Vă doresc sănătate și pace!', nota Madălina la postarea pe Instagram.

Fanii i-au scris cuvinte grele după ce au văzut poza.

„Când pui poze cu pastile şi injecţii, cerşeşti milă şi atenţie. Omului când îi e rău, nu îi mai arde să posteze asta pe net să vadă lumea.', a notat un urmăritor.

Citeşte şi: Dan Negru, despre cazurile de pedofilie: „Merită pedeapsa cu moartea sau castrarea chimică'

Decizia Mădălinei Ghenea

La câteva zile de la incident, postarea de pe Instagram a dispărut, la fel şi mesajul şi tot ce făcea referire la acest incident mai plăcut în care sănătatea i-a fost pusă în pericol.

Iată că acum fotomodelul a vrut să şteargă cu buretele amintirea căzăturii, dar mai mult decât atât, cuvintele greu de suportat ale urmăritorilor care au pus-o la zid deoarece, după părerea lor, a ştiut să se plângă de durere, dar avea timp de postat în mediul online. Nu este pentru prima dată când vedeta procedează aşa. De foarte multe ori a şters poze de pe contul său cu Matei Stratan, tatăl fiicei sale.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter