Delia a pornit campania #seîntâmplă. Iată ce spune despre Iulia Albu, Inna sau Lora!

Publicat pe

Supărată că s-a tot scris despre ea că a copiat ținutele unor vedete de peste ocean în concertele sale, Delia a pornit o campanie pe Instagram și a postat o serie de fotografii cu celebrități din străinătate și de la noi care poartă haine sau coafuri similare sau chiar identice, cărora le-a adăugat și hashtag-ul #seîntâmplă, semn că acest lucru nu este intenționat.

Sătulă să tot audă că cineva copiază pe altcineva, Delia a explicat pe Insta Stories motivul care a dus la inițierea acestei campanii. „Asemănările acestea se întâmplă și sunt firești. E imposibil să fii 100% original, oricât te-ai strădui. Dacă te gândești să-ți pui o pungă pe cap, cu siguranță s-a mai gândit cineva la asta înaintea ta'.

Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Beyonce sau Inna au fost date ca exemplu în fotografiile sale comparative. În plus, putem observa că până și Iulia Albu a fost una dintre vedetele vizate de Delia și a publicat două fotografii cu aceasta purtând outfit-uri asemănătoare cu ale unei vedete din străinătate.

Delia îi îndeamnă pe fani să nu mai judece de fiecare dată când apar astfel de coincidențe și să accepte că pur și simplu #seîntâmplă.

Iată o serie de imagini comparative pe care Delia le-a dat exemplu!

 

Delia a pornit campania #seîntâmplă. Iată ce spune despre Iulia Albu, Inna sau Lora!Delia a pornit campania #seîntâmplă. Iată ce spune despre Iulia Albu, Inna sau Lora!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Fotografia zilei: Delia, direct în paradis! 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă