Delia, Andreea Bălan și Ilinca Vandici la Elle New Media Awards 2018. Ce ținute au purtat vedetele

Publicat pe

Delia, Andreea Bălan și Ilinca Vandici au fost prezente la Elle New Media Awards 2018. Vedetele au atras atenția celor din jur cu ținutele lor care au fost spectaculoase. Ținutele garden party au fost alese cu mare grijă pentru a arăta impecabil. 

Andreea Bălan a optat pentru o salopetă cu dungi verticale și cu flori aplicate, care i-a venit foarte bine. 'Când 20 de ani ai purtat numai rochii și în majoritatea cazurilor baby doll, cred că e cazul să schimbi și să porți pantaloni, tocmai ca să se vadă o schimbare în bine. Dacă eu veneam în rochie era previzibil. Întotdeauna trebuie să surprinzi și să faci ceva ce lumea nu se așteaptă.', ne-a spus cântăreața.

Prezentatoarea de la 'Bravo, ai stil' a respectat dress code-ul impus și a venit la eveniment fără tocuri. Ilinca Vandici poartă destul de des încălțăminte cu toc. 'Pentru evenimentele al căror dress code include tocuri, optez pentru tocuri. La emisiune optez pentru tocuri, în schimb, atunci când nu este cazul sau în viața de zi cu zi optez pentru flat.', a declarat Ilinca Vandici.

Delia ne surprinde mereu cu ținute extravagante, însă de data aceasta artista a avut o apariție destul de cumințică. 'Port o rochiță albă, ciocate și atât. Astăzi nu mi se pare nimic extravagant, ba chiar sunt cuminte. Îmi place din când în când să fie o imagine clean, o imagine neobișnuită pentru mine. E tot un fel de surpriză', a spus artista.

Citește și: Câștigătorii ELLE New Media Awards 2018. Cine sunt cei mai influenți din social media

FOTO: Dan Borzan, Dumitru Angelescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva