Delia, despre relaţia cu soţul său, Răzvan Munteanu: "Nu trebuie să fii sluga nimănui"

Publicat pe

Delia, despre relaţia cu soţul său. Cântăreaţa şi Răzvan Munteanu formează un cuplu de peste opt ani de zile. Sunt fericiţi împreună, atât pe plan personal, cât şi profesional, căci şi lucrează împreună. Delia a vorbit despre ea, în calitate de soţie, dar şi despre Răzvan!

Exclusiv pentru VIVA! de august, Delia a povestit că lucrurile în casa ei şi a lui Răzvan nu stau foarte diferit faţă de cele ale unui cuplu obişnuit.

„Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună. Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?!Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor.”

Acum ani de zile, când s-au cunoscut, Delia a fost cucerită de Răzvan. Nu l-a analizant foarte mult, a simţit că îl place. Ea crede că a fost omul potrivit la locul potrivit.

„Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit.”

Odată cu timpul s-au cunoscut din ce în ce mai mult, au văzut cum se comportă, ce plăceri au. Delia spune că îi pare rău că nu are mai mult timp liber să stea u Răzvan, să călătorească sau chiar să lenevească amândoi.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde) Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci.”

Totuşi, în familia lor există o mică problemă. Delia este deranjată de un singur lucru la Răzvan, dar uşor îl trece cu vederea.

„Nu sunt atât de fixată pe treaba asta, dar cred că petrece foarte mult timp pe telefon, pe tabletă sau pe laptop, asta cred că ar fi singura problemă. Nu îl văd ca pe un defect, ci ca pe o problemă a secolului în care trăim. Nu cred că este doar problema lui, ci a noastră, a tuturor. Nu mi se prea reproșează nimic, pentru că el mă cunoaște foarte bine și știe că lucrurile pe care mi le-a reproșat la un moment dat nu se vor remedia și că eu sunt așa cum sunt. Nu am defecte mari, existențiale, deci detalii de genul cum este cel cu statul pe telefon le treci cu vederea. Deci nimic. (zâmbește)”

Întrebată ce nu ar putea ierta niciodată la Răzvan, Delia a dat un răspuns clar.

„Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert.”

Delia, în calitate de soţie

„Sunt Delia, eu ca soție nu sunt deloc altfel față de cum sunt eu ca om, sunt aceeași, sunt același om. Într-o probabil continuă schimbare, odată la ceva vreme, cu mofturi, cu problemele unei femei. (râde) Cu chef de lucruri sau fără chef de lucruri. Sunt un om absolut normal și nu mi se pare că sunt diferită de alți oameni în viața mea de zi cu zi, ci doar atunci când apar pe sticlă sau când mă manifest artistic, atunci se face diferențierea. Și nu aș spune că este o mare diferență între Delia căsătorită și Delia necăsătorită, sunt la fel, muncesc la fel.”, a declarat aceasta.

Delia şi Răzvan s-au căsătorit în 2012

Sunt împreună de opt ani, iar de șase ani sunt căsătoriţi. Cei doi formează un cuplu și în plan profesional. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat spectacole grandioase!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter