Delia lansează albumul „LIVE”

Publicat pe

Cu ocazia concertelor de la Sala Palatului din 4, 5 și 6 martie, Delia scoate un nou album în 2017, intitulat LIVE. Acesta este un album pe care se regăsesc piesele în varianta cântată în showurile Deliria din martie 2016.

Albumul iese pe piaţă cu 4 coperte, iar interiorul este diferit pentru fiecare în parte. Partea de art direction, fotografie şi packaging este semnată de Dimitri Caceaune şi David Gal.

Am conceput acest album din sesiunile live de la Deliria (martie 2016) pentru că vreau ca publicul să aibă acest vibe de live şi pentru că vreau să audă aceste hituri şi altfel orchestrate, faţă de cum le ştiu ei de pe youtube. Avantajul e că aşa mă ai cumva cu ţine, live în casă, mă auzi exact ca la concert. Acest material este 100% live, nu s-a intervenit asupra vocilor sau instrumentelor', a spus Delia despre noul ei album.

Pentru că biletele Psihedelia de pe 5 şi 6 martie se epuizează într-un ritm alert şi show-urile sunt aproape SOLD OUT, Delia împreună cu managementul său au decis să pună în vânzare încă o zi de Psihedelia la Sala Palatului, pe 4 martie 2017!

Delia lansează albumul „LIVE'Delia lansează albumul „LIVE'

Citește și:

Delia, colaborare de excepție cu The Motans 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter