Deși singură de „Ziua Îndrăgostiților”, Adelina Pestrițu a fost surprinsă plăcut de un admirator misterios

Publicat pe

După ce a avut o vacanță lungă în Miami, unde s-a răsfățat pe plajele însorite alături de prieteni, Adelina Pestrițu s-a întors în țară.

Dar și acasă surprizele se țin lanț pentru vedetă. Dacă în Miami și-a serbat ziua, ca mai apoi să se fotografieze alături de Julio Iglesiai Jr. și să își pună fanii pe jar, iată că și în România cineva o răsfață pe Adelina. Deși singură de Valentines Day, vedeta a fost surprinsă plăcut și a primit un buchet mare de lalele albe de la un admirator misterios. Adelina nu a dezvăluit cine i-a făcut ziua mai frumoasă, însă a stârnit intrigă în rândul admiratorilor ei de pe Facebook.

Întoarcerea acasă a brunetei a fost așteptată cel mai mult de Nobby, cățelușa acesteia. Adelina a postat rețelele de socializare o fotografie cu animăluțul care doarme lângă ea pe canapea în dreptul căreia a scris „Ce dor mi-a fost de imaginea asta'.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Adelina Pestrițu și Julio Iglesias Jr., împreună la Miami

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter