Despărţirile celebre ale anului 2017

Publicat pe

Și anul acesta Cetatea Filmului a fost marcată de nenumărate despărțiri. Unele dintre cele mai stabile cupluri au anunțat că își iau adio, iar motivele invocate au fost, de cele mai multe ori, cu adevărat surprinzătoare. Iată care au fost despărțirile celebre ale anului 2017.

Despărţirile și divorțurile celebre ale anului 2017

Ben Stiller și Christine Taylor – despărțire după 17 ani

După o căsnicie de 17 ani, Ben Stiller și soția lui, Christine Taylor și-au spus adio la finalul lunii mai. Nu se cunoaște motivul despărțirii, însă cei doi au rămas prieteni. „Prioritatea noastră rămâne creşterea copiilor în calitate de părinţi devotaţi, a fost mesajul acestora.

Robert Pattinson și FKA Twigs – au rupt logodna

Când toată lumea se aștepta la o căsătorie, actorul Robert Pattinson și cântăreața FKA Twigs s-au despărțit, la început de toamnă, după trei ani de relație. „Rob s-a plictisit, a rupt logodna și le-a spus prietenilor că s-a despărțit de FKA Twigs, a declarat o sursă pentru The Sun.

Scarlett Johansson și Romain Dauriac – au divorțat în septembrie

În cazul actriței Scarlett Johansson putem spune că dragostea nu ține mai mult de trei ani. Actrița a divorțat și de al doilea soț, jurnalistul francez Romain Dauriac, o sursă din anturajul acestuia declarând că „mă așteptam la asta de ceva timp. Întotdeauna a fost ceva greșit cu ei. Anunțul a fost făcut la începutul anului, însă divorțul s-a finalizat abia în septembrie, din cauza faptului că ambii își doreau custodia fiicei lor, Rose Dorothy.

Schumer și Ben Hanisch – s-au despărțit în luna martie

Simpatica Amy Schumer şi Ben Hanisch s-au despărţit în martie, după numai doi ani de relație. Decizia lor a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât actrița declarase înainte că ea vrea să-și întemeieze o familie cu Ben și că e pregătită să devină mamă pentru prima oară.

Fergie și Josh Duhamel – despărțire după 8 ani de căsnicie

Un alt divorț neașteptat a fost și cel dintre Fergie şi actorul Josh Duhamel. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după opt ani de căsnicie. Deși anunțul a fost făcut în luna septembrie, aceștia au mărturisit că decizia a fost luată încă de la începutul anului, dar au așteptat momentul potrivit, pentru ca fiul lor să nu sufere.

Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky – s-au iubit doar un an

Diferența de 21 de ani dintre Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky și-a spus într-un final cuvântul, iar după numai un an de relație lanțul de iubire s-a rupt. „A fost o despărţire amicală, iar ei sunt încă prieteni, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru E!News.

Janet Jackson și Wissam Al Mana – s-au despărțit după un mariaj de 5 ani

La doar câteva luni de la naşterea primului copil și după un mariaj de cinci ani, Janet Jackson și miliardarul Wissam Al Mana s-au despărțit. Motivul ar fi fost atitudinea mult prea autoritară a afaceristului. „A înnebunit-o și a simțit că își pierde fanii, a povestit o sursă pentru TMZ.

Adina Vîlcea
Foto: HEPTA, NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva