Detalii despre cununia religioasă a Ginei și a lui Bogdan Vlădău: ”Vor fi maximum 30 de invitați”

Publicat pe

În urmă cu aproximativ un an, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au făcut cununia civilă, iar acum se pregătesc pentru cea religioasă. Evenimentul va fi unul între prieteni, iar soția lui Bogdan Vlădău ne-a spus cum va arăta rochia ei de mireasă. Cei doi își doresc foarte mult să apară în viața lor și un bebe.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost invitați la 'Interviurile VIVA!', unde au povestit despre viața lor de cuplu, dar și despre frumosul eveniment care urmează să se întâmple. Cununia civilă a avut loc în urmă cu un an, la începutul lunii august a acestui an vor putea sărbători acest frumos moment. Bogdan Vlădău este în pană de idei și nu știe ce cadou să-i facă soției sale cu ocazia aniversării căsătoriei.

Gina Vlădău ne-a oferit câteva detalii despre cununia lor religioasă. Se pare că rochia de mireasă va fi una simplă pentru aceasta iubește simplitate, iar petrecerea nu va avea loc în București. Ce ne-a surprins a fost faptul că nunta celor doi nu va fi deloc una mare, ci vor fi prezenți aproximativ 30 de invitați, prietenii apropiați ai celor doi.

'În perioada asta am fost și mai obosită. Am tot zburat, plecat. Când ajung acasă îmi doresc să petrec mult mai mult timp cu Bogdan, cu familia. Lui Bogdan îi place să se uite la filme, să fim acasă, să gătesc. În curând se va întâmpla și cununia religioasă. O să fie într-un mediu privat cu prieteni foarte apropiați. Nu o să fie în București. Vor fi maximum 30 de invitați. Am o rochie de mireasă. Se lucrează acum la ea. Este destul de simplă. Nu este nimic încărcat pentru că îmi place simplitatea. Urmează și bebe, dar nu știu când. Da, dar nu știm exact când. Dacă nu știu ceva sigur nu vreau să vorbesc despre asta. Sunt mai mulți factori.', a declarat Gina Chirilă.

Cuplul are foarte multe planuri, iar aici este vorba și despre un bebe, dar și despre faptul că ar puteai locui în altă țară. Gina și Bogdan Vlădău plănuiesc să se mute din România, însă nu au vrut să spună prea multe lucruri despre asta pentru că încă nu este totul concretizat. 'Eu o să-mi fac un costum negru clasic. Sper să urmeze și bebe, dar în altă țară.', a spus Bogdan Vlădău.

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost jefuiți de cel mai bun prieten: 'Ne-a furat toți banii din casă'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter