Detalii din culise de la Vocea României. Irina Rimes, despre colegii din emisiune: ”Sunt oameni frumoși la suflet”

Publicat pe

Irina Rimes face parte acum din juriul de la Vocea României. Artista a fost invitată la 'Interviurile VIVA!', unde a răspuns sincer întrebărilor care i-au fost puse. Este o fată simplă, cu un talent extraordinar și reușește să cucerească publicul cu vocea ei și versurile pe care le scrie.

Artista se bucură de succesul pe care îl are, iar ideea de a face parte din juriul de la Vocea României nu a făcut decât să o bucure. Irina Rimes a fost încântată de faptul că a fost aleasă pentru emisiune. 'Cu brațele deschise. În această primăvară s-a întâmplat și am avut timp să mă pregătesc și emoțional și profesional. Cineva m-a întrebat care ar fi scopul meu cel mai înalt pe plan muzical, în România. Și am răspuns că mi-aș dori, în patru-cinci sau chiar șase ani, să ajung jurat la Vocea României'. Și visul s-a întâmplat mult mai repede decât am sperat. Am învățat că nimic nu vine gratis, totul este rezultatul muncii mele. Eu nu am stat nicio clipă să mă bucur de succes, am muncit continuu ca să pot crește profesional. Nu mi-am dorit doar o piesă de succes și atât, am vrut să demonstrez că nu am ajuns aici întâmplător.', a spus Irina Rimes.

Relația pe care Irina Rimes o are cu colegii de la Vocea României este una foarte bună. Cântăreața a mai colaborat în trecut cu Smiley și Andra. 'Foarte bine. Cu Andra și cu Smiley mă știam, întrucât am colaborat în plan muzical, iar cu Tudor am făcut cunoștință acum. Sunt oameni frumoși la suflet și învăț multe de la ei.', a mai spus artista.

Citește și: Irina Rimes are o viață complicată. Bărbatul din viața ei va avea parte de o surpriză: 'Cred că el nu va fi fericit să afle'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter