Detalii exclusive despre Ionela Prodan, adevărul despre cel mai discutat conac din București și o aniversare fericită, la ”Oana punct Roman” , de la ora 15.00

Publicat pe

Decesul Ionelei Prodan a generat, pe lângă un val de compasiune, și o serie de reacții nedorite. Cântăreața de muziă populară s-a stins săptămâna aceasta, după o suferință îndelungată și a lăsat în urma ei o moștenire materială și muzicală considerabile. Despre toate acestea, dar și detalii mai puțin cunoscute din existența artistei vei afla astăzi, într-o nouă ediție a emisiunii 'Oana punct Roman'.

Un alt subiect fierbinte dezbătut  în emisiunea de azi este cel al celebrului conac de la Mogoșoaia, care îi aparține fostului primar general al Capitalei Crin Halaicu. Care este adevărul despre clădirea care l-a făcut pe Halaicu subiect de bârfă? Câte camere are? Dar piscine? Si care este povestea lui? Toate le afli azi de la Oana Roman.

Tot în emisiunea de zi, Oana va avea un mesaj emoționant pentru o persoană extrem de dragă ei.

Toate acestea, dar și alte subiecte fierbinți și secrete de vedete aflați la 'Oana punct Roman', live, pe Facebookul VIVA! și pe site-ul revistei, începând cu ora 15.00.

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter