Diana Ross, speriată de moarte din cauza alarmei false de atac cu rachetă din Hawaii!

Publicat pe

Artista Diana Ross, aflată în vacanță în Hawaii, a fost speriată de moarte, la fel ca toți locuitorii statului Hawaii, în urma unei alarme false ce  anunța că urmează un atac cu rachetă!

Un atac nuclear ar face prăpăd în exotica insulă Hawaii.

Un atac nuclear ar face prăpăd în exotica insulă Hawaii.

 

V-ați întrebat vreodată cum ați reacționa dacă, pe nepusă masă, cineva v-ar anunța că, în scurt timp, urmează un atac nuclear și vi s-ar sugera să vă adăpostiți? Ce ați face în ultimele momente ale vieții voastre? Asta s-au întrebat probabil și miile de locuitori ai statului Hawaii, când au aflat că ar putea să-și ia adio de la viață în scurt timp, deoarece, la finele săptămânii trecute, aceștia au fost avertizați de oficialități asupra unui atac iminent cu bombă, în anunț menționându-se că „acesta nu este un exercițiu'!

 

Știrea a fost cu atât  mai credibilă cu cât, anul trecut, în luna septembrie, locuitorii insulei Hawaii, stat american aflat în Oceanul Pacific, au fost sfătuiți să se pregătească pentru un potențial atac nuclear, din cauza escaladării tensiunilor cu Coreea de Nord. Ei bine, la nici patru luni distanță, în timpul unui meci de fotbal – moment în care, evident, mare parte a populației se afla în fața televizoarelor – la pauză, transmisia a fost întreruptă de un mesaj șocant, repetat apoi încontinuu pe burtiera roșie: 'O rachetă va lovi insula în următoarele minute. Acesta nu este un exercițiu' .

 

Diana Ross, pe plajă, în Hawaii, înainte de a trăi spaima vieții sale...

Diana Ross, pe plajă, în Hawaii, înainte de a trăi spaima vieții sale…

 

Evident, toți cei care se uitau la meci în acel moment s-au speriat îngrozitor, iar în scurt timp, după ce oamenii au împrăștiat vestea pe rețelele de socializare, panica s-a generalizat. Comentariile curgeau fără contenire: 'Dacă sunteți în casă, rămâneți acolo! Dacă sunteți afară, căutați adăpost rapid! Stați departe de ferestre! Dacă sunteți la volan, opriți și căutați adăpost!'. Problema e că, în cazul unui potențial atac nuclear, toate aceste precauții ar fi fost inutile, pentru că în Hawaii nu există adăpost antiatomic… Noroc că, în cele din urmă, s-a dovedit că a fost vorba despre o alarmă falsă.

 

Printre nenumărații turiști care își petreceau vacanța în Hawaii se afla și cântăreața Diana Ross. Artista a mărturisit: „Da, am fost foarte înspăimântați. Ne-am dus cu toții în subsolul hotelului, dar am fost pozitivi și, în final, am fost fericiți…'. Starea de panică și incertitudine a durat o jumătate de oră, perioadă de timp enormă chiar și pentru cineva cu nervii foarte tari. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, însă cu siguranță turiștii prezenți acolo nu-și vor mai dori să revadă vreodată Hawaii. Nu putem să nu ne întrebăm însă cine va plăti pentru această gafă monumentală…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter