Dieta lui Kate Middleton. Ce mănâncă Ducesa de Cambridge pentru a nu se îngrășa, chiar și în ultima lună de sarcină

Publicat pe

Ducesa de Cambridge are de fiecare dată niște apariții impecabile, aceasta, curând mamă pentru a treia oară, arătând perfect chiar și în ultima lună de sarcină. Iată care este dieta lui Kate Middleton și ce alimente o ajută să își păstreze silueta!

Când te gândești la meniul servit membrilor casei regale a Marii Britanii, îți imaginezi automat preparate de 5 stele, pe care un om de rând nu și le-ar putea permite niciodată. Surprinzător, aceștia nu sunt chiar atât de pretențioși pe cât ar părea, iar Ducesa de Cambridge are un stil de viață extrem de simplu, dieta lui Kate Middleton fiind una ușor de respectat de către oricine. Bucătarul-șef al Palatului Kensington, Carolyn Robb, a publicat o carte de bucate cu rețele favorite ale membrilor familiei regale, în care a declarat că pentru Kate nu e neobișnuit să gătească: Trebuie să vă amintiți că ea nu are sânge albastru, provine dintr-un mediu și o familie normale, unde a gătit mereu pentru ea însăși'.

Dieta lui Kate middleton e infailibilă. Ducesa de Cambridge arată impecabil în ultima lună de sarcină.

Dieta lui Kate Middleton e infailibilă. Ducesa de Cambridge arată impecabil în ultima lună de sarcină.

People scria recent că mâncarea preferată a Prințului William este friptura medium rare și că celebrul cuplu și copiii lor preferă mesele gătite în casă, în timp ce viitorul Rege al Marii Britanii spunea că soția lui este motivul pentru care el este atât de slab… Iată care este dieta lui Kate Middleton și ce alimente o ajută pe aceasta să arate spectaculos!

Puiul, nelipsit din dieta lui Kate Middleton

Unul dintre felurile de mâncare favorite ale lui Kate Middleton este puiul fript, aliment nelipsit din bucătăriile tuturor. Ducesa de Cambridge a recunoscut că ea, William și cei doi copii ai lor mănâncă adeseori pui fript – cel mai mult le place puiul fript întreg – atunci când toată familia are ocazia de a lua masa împreună. Cum pentru carnea de pui sunt atâtea moduri de gătire, oricine poate oricând introduce acest gustos fel de mâncare în dieta personală. O altă preferință a Ducesei este curry-ul, a cărui aromă o adoră și pe care îl gătește în mod tradițional.

Dieta de gravidă a Ducesei de Cambridge

Deși mănâncă foarte sănătos în general, pe perioada sarcinii dieta lui Kate Middleton a fost una ceva mai restrictivă, ca urmare a grețurilor matinale, care au făcut-o să respingă multe feluri de mâncare și din cauza cărora a ajuns și la spital. Așadar, în cele 9 luni de sarcină, produsele de bază din alimentația acesteia au fost cu precădere de natură vegetală, Ducesa de Cambridge mâncând în special fructe de pădure, ovăz și avocado. Kate s-a îndrăgostit de dieta raw, consumând multe alimente crude, una dintre mâncărurile ei preferate fiind cheviche, un amestec de pește crud marinat în citrice proaspete cu condimente. Alte alimente ce nu lipsesc din dieta lui Kate Middleton sunt tabbouleh, salata de pepene verde, boabele de goji, gazpacho-ul și laptele de migdale. Chiar dacă a ales acest stil de viață sănătos și nu se abate de la el, Kate e de părere că nu strică o mică tratație, așa că le permite copiilor să mănânce din când în când ceva dulce și nu ne îndoim că și William trișează uneori. După cum arată, ne îndoim însă că Ducesa de Cambridge își permite vreodată un astfel de răsfăț…

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter