Doiniţa Oancea a publicat prima poză cu iubitul

Doiniţa Oancea a publicat prima poză cu iubitul. Actriţa trăieste de o bună perioadă de timp, de 3 ani de zile mai exact, o poveste de dragoste pe care a ţinut-o ascunsă de ochii presei, dar nu şi de privirile prietenilor. Vedeta şi-a făcut curaj şi l-a arătat pe cel care i-a furat inima!

Doiniţa Oancea, actriţa din Fructul oprit, nu a apărut în public cu iubitul, cel pe care de trei ani de zile nu l-a făcut cunoscut presei. Pe Adi l-a cunoscut în 2015, pe vremea când filma show-ul „Super Trip', de la PRO TV. Nu merg împreună la evenimente, nu se afişează împreună, actriţa a preferat ca viaţa ei personală să rămână între membri familiei, dar şi prieteni.

Totul până acum! În urmă cu câteva minute Doiniţa a publicat prima fotografie în care apare alături de acesta, în ipostaze romantice. Vedeta s-a lăsat sărutată de bărbat pe obraz, iar ea îşi ascunde faţa, timidă, sub a lui.

Cei doi apar pentru întâia oară împreună aşa, în văzul tuturor fanilor. În dreptul imaginii postate pe Instagram, ea a avut şi un mesaj: „Câteodată!”

În urmă cu ceva vreme, Doiniţa spunea că este liniştită din punct de vedere personal, este fericită.

„(n.r. Viața mea sentimentală) s-a echilibrat de multă vreme, doar că nu am vrut să fac eu public absolut nimic și chiar dacă există o poză, două, trei sau vor exista chiar și mai multe, detalii nu o să dau foarte multe pentru că cred că poveștile personale trebuie să rămână cât se poate de personale”, spunea Doiniţa Oancea în urmă cu ceva timp.

Augustin Viziru lămureşte totul despre relaţia cu Doiniţa Oancea

Actorul nu apare foarte des în lumina reflectoarelor, stă departe de lumea mondenă şi se concentrează asupra proiectelor sale. VIVA! l-a surprins în redacţia Noizz şi a obţinut un interviu în exclusivitate!

De ani de zile se zvoneşte că Augustin are o relaţie cu Doiniţa Oancea. Cei doi petreceau înainte foarte mult timp împreună, erau apropiaţi, se fotografiau pupându-se sau îmbrăţişaţi. Mulţi erau convinşi că trăiesc o poveste de dragoste.

Exclusiv pentru VIVA!, Augustin a spulberat orice zvonuri. Nu are o relaţie cu Doiniţia, sunt doar foarte buni prieteni. 

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro