Donald Trump Jr. și soția lui, Vanessa Trump, au decis să divorţeze. Au anunţat oficial

Publicat pe

Donald Trump Jr. și soția lui, Vanessa Trump, au decis să divorţeze. După un mariaj de aproximativ 12 ani, fiul cel mare al Preşedintelui Americii şi soţia sa au decis să pună punct relaţiei. Am împreună cinci copii frumoşi, însă pare că nu mai există vreo cale să continue căsnicia. 

Recent, Donald Trump Jr. a confirmat divortul pentru prima dată, căci de mai mult timp au apărut zvonuri că el şi soţia s-ar fi separat. Totul a fost clarificat acum printr-o postare în mediul online.

„După 12 ani de căsătorie, am decis să pornim pe drumuri separate. Vom avea întotdeauna un respect deosebit pentru celălalt şi pentru familiile noastre. Avem cinci copii frumoşi împreună, iar ei rămân prioritatea noastră principală”, au spus cei doi, într-o declaraţie comună.

Se pare că divorțul a fost înaintat de Vanessa Trump, la Curtea Supremă din Manhattan, scrie The New York Post. Cu toate acestea, Vanessa a fost fotografiata în fata clădirii din Manhattan în care se află apartamentul său, cu puţin timp înainte ca actele de divorţ să fie depuse în instanţă.

Donald Trump Jr. şi Vanessa au împreună cinci copii

Donald Trump a fost cel care a prezentat-o pe Vanessa fiului său, la o prezentare de modă, în 2003. Aceștia au început însă o relație abia șase săptămâni mai târziu, când s-au întâlnit întâmplător la o petrecere. Vanessa și Donald Trump Jr. au cinci copii împreună. Mezina familiei este Chloe, în vârstă de patru ani.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter