Dorian Popa a fost bătut în copilărie: "Educaţia trebuie să fie un pic spartană"

Publicat pe

Dorian Popa a fost bătut în copilărie. Artistul a povestit că mama sa îl mai „altoia” după ce venea de la şedinţele cu părinţii, iar notele lui nu erau aşa de mari. „Mamişor” se mai şi supăra deoarece băiatul făcea multe năzdrăvănii. Acum au o relaţie minunată!

„Mamişor” era destul de exigentă cu Dorian. Avea pretenţii mari de la el, voia să ia note bune, să fie un elev silitor. El însă mai făcea şi prostii cu gaşca lui. La interviurile VIVA!, artistul a povestit că în liceu i-a fost scăzută nota la purtare.

„Am chinuit-o puţin aşa. Învăţam şi de frică…dacă pleca de la şedinţă supărată, BANG. Eu consider că educaţia trebuie să fie un pic spartană. Mă jucam, mă distram…. 
Am fost chemaţi în consiliul profesoral, în liceu, eu şi cu doi colegi. Furasem cheia de la poarta curţii şcolii. Şi intrasem cu maşinile. Jucam bachet, eram rebeli. Nu recomand chestii d-astea. Le zic părinţilor că aşa e în perioada aia.

În liceu am avut note bune, în facultate mai aşa. Am început să muncesc, eram în Bucureşti, am mai neglijat şcoala.”, a spus Dorian Popa la Interviurile VIVA!.

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter