Dublă sărbătoare pentru Ilinca Vandici! Vedeta a împlinit 31 de ani și a dat petrecerea baby shower

Publicat pe

Dublă sărbătoare pentru Ilinca Vandici în acest weekend. Frumoasa prezentatoare a împlinit 31 de ani și cu această ocazie a sărbătorit și baby shower-ul.

În trei săptămâni, Ilinca Vandici urmează să nască un băiețel, așa că a intrat în concediu prenatal, locul ei fiind luat de către Andreea Bănică. Acum, odată cu aniversarea celor 31 de ani, a dat și o petrecere în cinstea bebelușului. Cum era și normal, alături i-au fost atât familia și prietenii, cât și colegii de la „Bravo, ai stil!'.

Și pentru că așteaptă să devină mamă de băiat, locația unde a avut loc petrecerea a fost decorată în nuanțe de alb și bleu, la fel și candy barul.

Pe lângă multitudinea de mesaje frumoase adresate prietenilor, Ilinca i-a făcut iubitului ei una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

„Ce înseamnă o relație perfectă? Să vorbim ca doi prieteni, să ne jucăm ca doi copii, să trăim ca soțul și soția, să ne apărăm unul pe celălalt ca fratele și sora, să ne respectăm, să ne admirăm și să ne iubim cum nu am mai făcut-o cu nimeni altcineva! Te iubim, tati!'

Iată cum s-a distrat vedeta și ce vedete au luat parte la petrecere!

Dublă sărbătoare pentru Ilinca Vandici! Vedeta a împlinit 31 de ani și a dat petrecerea baby showerDublă sărbătoare pentru Ilinca Vandici! Vedeta a împlinit 31 de ani și a dat petrecerea baby shower

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bănică este noua prezentatoare „Bravo, ai stil!'. Artista o înlocuieşte pe Ilinca Vandici 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter